Какво не знаем за домата? Само малко хора знаят, че

...
Какво не знаем за домата? Само малко хора знаят, че
Коментари Харесай

Какво не знаем за домата?

Какво не знаем за домата? Само малко хора знаят, че този зарзават може да съставлява същинска заплаха за здравето в композиция със мощни алкохолни питиета, написа Блиц.

Многобройни опити са потвърдили, че пресните домати, комбинирани със мощен алкохол и изключително водка, постоянно предизвикват такова неприятно събитие като метеоризъм. А това се дължи на голям брой органични киселини, които се намират в огромни количества в този зарзават.

Също по този начин композиция от домат и алкохол може да аргументи храносмилателни проблеми, което нормално води до диария.

Но това, което ни изненадва е следното - продуктите получени от обработка на домати - сокове, пасти, кетчупи и сосове, не имат толкоз неприятно свойство. Не се следят негативни резултати при храносмилането, когато се одобряват по едно и също време с алкохол.

Не би трябвало да употребявате мариновани домати, които са били употребявани при приготвянето на оцетна киселина. За организма комбинацията от оцетна киселина и алкохол е голяма тежест за бъбреците и черния дроб.

Доматеният сок и мощният алкохол обаче са чудесна композиция. Такова пиво си коства да бъде на масата по време на всеки празник.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР