Какво направи Румен Радев - наруши Конституцията с подписа си

...
Какво направи Румен Радев - наруши Конституцията с подписа си
Коментари Харесай

Доц. Петър Николов: Президентът направи партия, Рашков не спазва неутралитет

" Какво направи Румен Радев - наруши Конституцията с подписа си и след това се опита да замете следите. Кой различен настоящ президент е основал политическа партия? Става въпрос за гигантска корист. Той счупи целеустремено опцията да се направи държавно управление, с цел да има президентски избори по време на служебно държавно управление ".

Това съобщи доцент Петър Николов от Инициативния комитет на претендентът за президент проф. Анастас Герджиков в предаването " Денят онлайн " на NOVA.

Той счита, че България има потребност от естествен президент, който не взривява обществото и не ни опълчва едни на други.

Николов разяснява решението на Върховен административен съд да анулира броенето на контролните разписки от машините.

" Няма по какъв начин да отнемеш опцията да има надзор върху това какво се прави и резултатът да бъде някой да реши, че изборите са по-честни ", счита той.

По думите му Рашков не съблюдава неутралитет, а изцяло излиза отвън естествения метод на държание на един вътрешен министър.

" Той излиза на правилото, че ще каже бомбастична нелепост и след това ще я опровергава. Рашков провежда брутална преса върху политически лица ", сподели Николов.

Според него машините за вота не са нагласени, само че хора, свързани с избрани политически партии имат нерегламентиран достъп до тях.

" С този вътрешен министър изборите към този момент са нечестни. Той не е еднообразно далечен от всички партии ", показа Николов.

В коментар на здравната тематика той напомни, че Кацаров е наричал COVID-19 " вирусче ", а в този момент се хванал на политическа паневритмия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР