Какво му пречи на Гонзо да си сложи маската и

...
Какво му пречи на Гонзо да си сложи маската и
Коментари Харесай

Бойко Борисов с укор към Гонзо, ето защо..

Какво му пречи на Гонзо да си постави маската и да даде персонален образец за цялата агитка, да вземем за пример, на Локо (Пловдив), попита в предаване онлайн във Facebook министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

Политикът даде за образец част от най-големите звезди на Запад и моли родните играчи и останалите огромни имена във футбола ни да следват образеца им.

" Виждам ги по стадионите. Големи митове и имена. Знам, че гледат и Шампионска лига, и огромните шампионати в Европа. Да ми кажат: има ли някой, даже на аварийна пейка, без маска? Има ли ", попита Борисов.

" Само в България продължаваме на стадиона да не носим маска. Или сме на първо време във футбола, или сме на първо време в мисленето. Да гледат Неймар, да гледат Мбапе. Да гледат всичките. Излизат, на промяна и си поставят маската на аварийна пейка. "

" На трибуната Серхио Рамoс седи с маска. По-велики ли сте от тях? Правим всички старания, с цел да връщаме нормалността и футболистите да могат да усетят поддръжката на публиката. Дайте персонален образец. Няма да ви се скапе репутацията. Най-големите звезди в света го вършат. Щом Меси и Роналдо са с маска, направете се на тях. Имитирайте тях ", прикани министър председателят в оставка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР