Какво може да прави мъжът, който не обича?, пита се

...
Какво може да прави мъжът, който не обича?, пита се
Коментари Харесай

Jenite.bg подкаст: Как се държи мъжът, който не обича, въпреки че е във връзка?

" Какво може да прави мъжът, който не обича?, пита се Неделчо Богданов в студиото на Jenite.bg. Вероятно търси любовта ", допуска той.

Но по какъв начин в действителност се държи мъжът, който не обича, макар че е във връзка?

В този случай. Неделчо счита, че в случай че мъжът не е толкоз влюбен, просто не се бори за връзката.

" `Не обръща внимание, не влаха нито финанси, нито време или страст. Може би е по-студен ", споделя неговата събеседничка Ния-Косара.

Взаимоотношения са комплицирани, защото всеки има друга характерност. Според Неделчо, тайната на здравословните връзки се корени в вярното разпределение на дилемите и то точни тези, които и основават дискомфорт. Но правилно ли е, че е обвързване на дамата е да внася развлечение във връзката?

" Хората споделят, че секса го дава дамата. Сексът е заниманието ", счита Неделчо.

Това води и до идващия въпрос. Толкова разкрепостени ли са станали дамите? Толкова ли е елементарно една дама да си откри секс?

Според нашите посетители, фактически сексът е доста елементарно наличен за представителките на нежния пол. За сметка на това, Неделчо показва, че 70-80% от мъжете не вършат секс.

" При по-интровертните мъже, които са и по-емоционални, не е елементарно да си поръчат продажница, която да ги оправи и да си отиде. Често се прибягва към платформи като OnlyFans, а физическият контакт се губи. Но по този начин или другояче платената обич не се брои ", споделя Ния-Косара.

" Ако до 40-годишна възраст не си си намерил другарка, ти се затваряш в себе си дотам, че към този момент не знаеш и по какъв начин да се пробваш ", твърди Неделчо.

Какво още забъркахме в този любовен миш-маш, гледайте в новото ни видео:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР