Какво мислите за идеята да готвите близо до ромолящ водопад?

...
Какво мислите за идеята да готвите близо до ромолящ водопад?
Коментари Харесай

Български Леонардо вае 3D настилки

Какво мислите за концепцията да готвите покрай ромолящ водопад? Или през дневната ви да минава пътуващ транспортен съд, а от пода в хола да ви гледа не какъв да е, а фамозната Джоконда на Леонардо? Тези и други сходни 3D настилки и украшения смаяха посетителите на първото издание на ревюто „ Дибла - хрумвания и артикули за интериора “ в панаира.

Уникалният артикул има собствен български патент, ние сме единственият производител на този тип настилки в света, твърди Николай Чамов, който стои зад марката Ruvitex. Логото им гласи: “Да обявим война на скучните подове! ”. В самата си същина става дума за нашумелите в последно време 3D настилки - това е 3D фотография или картина с високо качество на изображението и висока резолюция, която се залепва върху авансово готова основа.

Изображението се принтира върху междинния пласт на текстила, който основава неповторимия 3D резултат. Така повърхностното покритие е високоустойчиво и не се изхабява. Продуктът е извънреден и с това, че устоя на високи температури, вода, замърсяване и омазняване. Почиства се елементарно и може да замести принт стъклото (а и е по-достъпно като цена). Затова може да употребявате декорацията и като тил на кухня. 3D настилките са неповторим метод да впечатлите клиентите на своя офис или ресторант.

Но те имат още една забавна функционалност - на пазара се оферират 3D образователни игри, писменост, движение по пътищата, дама, забележителности по света и др. 3D игрите подтикват фантазията на малчуганите и им оказват помощ по-лесно да усвоят нови познания. 
По тази технология може да изпишете даже логото на хотел или компания - на покрива на постройката. Така рекламата може да се види през google earth или да се снима с дрон.

За монтирането на настилките не е належащо да ползвате услугите на занаятчия, поучава Чамов. Всеки, който знае по какъв начин се слага балатум, може да се оправи и самичък с 3D настилката. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР