Какво мисли първият в света хуманоиден робот, получил гражданство за

...
Какво мисли първият в света хуманоиден робот, получил гражданство за
Коментари Харесай

Хуманоидният робот София ще говори пред българска публика за изкуствения интелект и бъдещето

Какво мисли първият в света хуманоиден робот, получил поданство за връзката деца-роботи и по какъв начин тя подтиква детския разсъдък, креативност и любопитство; по какъв начин роботите схващат и въздействат на страстите на хората и какъв може да е позитивният принос на изкуствения разсъдък като част от бъдещето? Всичко това ще имат опция да чуят участниците в специфичното събитие тематика „ Роботите за хората “,* което ще се състои на 15 март 2018 година, четвъртък, от 19:30 ч. в София. Събитието, със специфичното присъединяване на хуманоидният робот София, е въодушевено от тематиката за изкуствения разсъдък, роботите и хората. София ще дава отговор и на въпроси по тематиките от присъстващите в залата.

Събитието е част от самодейностите на Casus Futura и бизнес конференцията „ Успешнията асортимент – бизнес благоприятни условия и провокации “, която ще се състои по-рано денем в Capital Fort.

Информация за двете събития може да се откри на:

Web: https://www.casusfutura.com/sophia-event

Web: https://www.casusfutura.com/recruitment-conference

*Поради огромния интерес към „ Роботите за хората “ ще бъде направена смяна на залата и мястото ще бъде оповестено в допълнение.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР