Какво ли не сме виждали от Андреа през годините и

...
Какво ли не сме виждали от Андреа през годините и
Коментари Харесай

Всичко бяхме виждали от Андреа, но чак това не! (бившата Пулевица е за психолог - ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Какво ли не сме виждали от Андреа през годините и изключително напоследък?! След раздялата с Кубрат Пулев, който я заряза поради друга, от която към този момент има и щерка, чалгарката се чална напълно. Теодора Андреева изгуби връзка с действителността и стартира интензивно да основава в мрежите си облика, на който желае да наподобява, само че уви, това няма по какъв начин да се случи.

Всичко бяхме виждали от нея - да си смъква 10 години от лицето с филтри, да отстранява 30 кила от тялото си с фотошоп, какво ли не. Всичко! Е, такова нещо като днешното обаче освен не бяхме виждали, само че и не сме си го представяли. Че кой болен мозък би могъл да си фантазира чак такава идиотия?!

Явно може и това е мозъкът на самата певица. Вижте я! Хубаво я вижте, огледайте, разтъркайте си очите и отново погледнете... А след това отговорете на въпроса - по какъв начин това нещо от фотосите ви наподобява на певицата Андреа и какъв брой време ви би трябвало, с цел да си наложите убеждението, че това е тя.

" И милиарди да ми дават, няма по какъв начин да възприема, че това знамение на фотото е Теодорка. Ама благо, но свидно, но що не вземеш да се прегледаш бе, чедо?! На зле отиваш бе, душицо. Толкова ли не можеш да се понасяш, че нон-стоп си изкривяваш, преправяш и коригираш облика?! ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР