Какво ли не е готов са направи човек в името

...
Какво ли не е готов са направи човек в името
Коментари Харесай

Моделът на OnlyFans, който едва оцеля след взрив на гръдните си импланти

Какво ли не е подготвен са направи човек в името на суетата и известността. Не единствено да влага стотици хиляди с цел да промени външния си тип, само че и даже и да изложи живота си на риск.
 Алисия Алмира - дамата, която 10 години следва фантазията си да се трансформира в кукла Барби
Жената, която 10 години следва фантазията си да се трансформира в кукла Барби

Дали обаче е съумяла...

Точно това прави 28-годишната Мария Магдалена от Торонто, Канада. Младата жена е сполучлив модел на OnlyFans, само че удостовери, че е претърпяла голям брой рисковани и " пагубни " пластични интервенции.

Освен това тя и похарчила повече от 300 000 $ за интервенции, измежду които три бразилски повдигания на задните елементи, пет корекции на гърдите, няколко процедури за липосукция, пет кръга инжекции в дупето и купища пълнители за устни и бузи.

Едната от животозастрашаващите интервенции се случва през 2019 година Тогава Мария едвам не умира на операционната маса по време на процедура, при която мазнини от разнообразни елементи на тялото ѝ са инжектирани във вагината ѝ. Целта ѝ е да се снабди с " най-дебелите срамни устни в света ".

Тогава тя споделя пред The Sun: " Трябваше да получа незабавно две кръвопреливания. Започнах да изгубвам доста кръв. Лекарите мислеха, че ще умра. "

По-рано пък тази година, през февруари, един от нейните гръдни импланти безусловно избухва. Тогава Мария се включва в обществените мрежи, с цел да показа какво се случва с нея пред хилядите си почитатели.

И не пропуща да посочи, че незабавно е възнамерявала нова интервенция, с която да възвърне вредите. И даже споделя, че освен ще си върне размера на гърдите, само че ще " работи " и върху други елементи на тялото си.

В скорошна актуализация, от предишния месец, тя споделя просто: " Жива съм. " Все отново, всичко е наред, щом свършва добре, както написа Indy100.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР