Какво ли е усещането да се озовеш в мощно торнадо?

...
Какво ли е усещането да се озовеш в мощно торнадо?
Коментари Харесай

Американски метеоролог засне страховито ВИДЕО от епицентъра на мощно торнадо

Какво ли е чувството да се озовеш в мощно торнадо? Навярно малко на брой са попадали в сходна обстановка и още по-малко са останали живи, с цел да опишат за приключението си.

Американският метеоролог Рийд Тимър е един от тези щастливци. Миналия петък той e следил неприятното време край Мак Кук, Небраска и ненадейно към него се завихрило страховито торнадо. Озовавайки се в епицентъра на разрушителния ураган, мъжът запазил самообладание, извадил телефона си и запечатал явлението на видео. Малко по-късно видеото му се появи в интернет и се трансформира в същински вирус.

По думите на Тимър, торнадото наподобявало стена от пепел, пръст и отпадъци. Вихърът сграбчил шапката му, трансформирайки я част от гигантската фуния. Във вътрешността на вихъра било задоволително безвредно. След това торнадото просто се отдръпнало, без да му аргументи кой знае какви вреди.

Рийд дефинира това като същинско знамение, защото от глава до пети бил затрупан с тор, който най-вероятно бил донесен от мощната буря от близкото поле.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР