Какво казват ясновидците за предстоящите промени в политическата и географската

...
Какво казват ясновидците за предстоящите промени в политическата и географската
Коментари Харесай

Топясновидци: Разоряване на Америка, разпад за ЕС и ядрени войни

Какво споделят ясновидците за идните промени в политическата и географската карта на света и за какво страните ще би трябвало да претърпят загуби и обединявания?

Ясновидецът Кшищоф Яцковски, който преди време предсказва самолетна злополука, в която умира управлението на страната му, предсказва отнемането на суверенитета на Варшава и трансформацията на европейската карта.

Според него, скоро след поредност от спорове и борба сред Русия и блока на НАТО, Европейският съюз ще се разпадне, а на негово място ще зародят три нови обединения. Полша ще се причисли към една от тези страни, написа " Труд ".

Това преначертаване на географските граници ще бъде предшествано от боен спор в Украйна, твърди екстрасенсът. Атака против Полша ще сътвори проблеми в централните и източните региони на страната.

В същото време Полша ще бъде атакувана от Беларус. Още през 2021 година, той назовава бъдещия спор на площада не вътрешноукраински, а световен. И в действителност, на полетата на някогашната Украинска ССР в този момент се бие целият състав на НАТО и наемници от всички краища на света. А повода за офанзивата ще са непрекъснатите провокации на Варшава, споделя полският предсказател.

Глобален спор

Почти 30 години след гибелта на българската прорицателка Ванга, се открива ново знамение, което касае събития от 2024 година Съдейки по нейните прогнози, на света му следва огромно земетресение в Тихия океан. То ще бъде най-мощното в историята и ще докара до огромен брой жертви. Съществува и опция за световен спор през идната година. Резултатът от него ще повлияе съществено на международната обстановка. Освен това Ванга приказва за съюз на трима, което евентуално значи Русия, Индия и Китай.

Разоряване на Америка

Преди 100 години американският оракул Едгар Кейси, който предсказва унищожаването на Съветския съюз, дава обещание на страната си голяма съсипия и поредност от бедствия.

Американският живот на заем ще рухне, страната няма да може да извърши отговорностите си, а инфлацията ще лиши огромен брой хора от домовете им и ще изгони стотици хиляди жители в неравностойно състояние на улицата.

След тези сложни събития страната ще бъде застигната от естествени бедствия. Населението ще избяга на други континенти. В този миг Щатите ще стартират да се разпадат на части, които постепенно ще потънат под вода, и нещастието на митичната Атлантида ще се повтори, твърди той. Кейси дава обещание провал на Съединени американски щати още през 2025 година

Ядрени войни

Пророкът Готфрид декор Верденберг от Австрия при започване на 90-те години на предишния век предсказва Третата международна война и нейният вестител - „ звезда “, която ще се приближи до Земята. Появата й ще провокира огнен метеорен дъжд, а планетата ще бъде погълната от пожари. Ясновидецът има вяра, че това ще стане през лятото.

„ В 10 часа сутринта слънцето ще потъмнее, мъгла ще покрие земята, небето ще почернее, само че звездите няма да се виждат. Тогава огнен дъжд ще завали на Земята от запад и север. Ще бъде безшумно, само че на всеки 100 метра повърхността на Земята ще се обсипва с астероиди, които ще стават огнища на пожари. “

Атомният апокалипсис е предсказан и от американския протестантски свещеник Бринкли в края на 20 век. Според него, идната нуклеарна война ще стартира от Украйна. Осем бомби ще паднат на територията й. Той показва градове като Киев, Харков, Днепропетровск, Одеса, Херсон, Донецк, Луганск и Запорожие. Според пасторът, Лвов ще стане столица на Украйна, а Киев ще потъне в давност. Ударите ще дойдат от Запад. В отговор на тяхната експанзия, американски градове също ще бъдат обект на офанзиви.

Пророци, родени в Украйна, също настояват, че Киев ще изчезне. Свещеникът от Кировоград Николай Трубин, който умира през 90-те години на ХХ век предизвестява хората, живеещи на територията на някогашната Украинска ССР, че те ще изоставен жилища в многоетажни здания в търсене на заслон в частни къщи, приказва за разцеплението в православието и битката с него.

„ По време на разкола на православните няма да бъде разрешено да вървят в църкви, като се изключи тези, които пазят чистотата на вярата си. Такова изменничество ще унищожи украинците, удавяйки столицата първо в кръв, а по-късно във вода: Корабите ще плават към Киев “.

Върховният „ шаман “ на Русия Кара-оол Допчун-оо има вяра, че международна нуклеарна война няма да има. Той споделя, че в случай че някой желае да употребява нуклеарно оръжие, то съветското такова, ще покрие целия свят. „ Затова ги е боязън и им трябват единствено договаряния и кротичък контракт “, споделя тувинският ясновидец. За спора в Украйна той счита, че боевете там се бавят заради желанието на ръководещия хайлайф на републиката, който „ желае пари и оръжие от други страни “.

Прогнозата на астролога Сергей Вронски е да се реализира триумф едвам през 2025 година Според него Русия ще стане мощна и богата единствено когато разбере, че нейната мощност е в единството. Той споделя това през 90-те години, когато Съюз на съветските социалистически републики престава да съществува. Астрологът твърди, че целият Запад ще вдигне оръжие против Москва, само че тя ще оцелее.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР