Какво казва за нас цветът на косата ни и има

...
Какво казва за нас цветът на косата ни и има
Коментари Харесай

Какво казва за нас цветът на косата ни?

Какво споделя за нас цветът на косата ни и има ли той определящо значение за характера ни? Много хора биха оспорили това, само че има някои характерности на хората с друг цвят на косата, които са повтаряеми. Не е нужно да ги вземате за чиста монента, само че въпреки всичко можете да ги имате поради. Доказано е, да вземем за пример, че когато една жена смени своята прическа или цвета на косата си е мощно евентуално тя да е подготвена за смяна и в персоналния си живот. Подобни дребни елементи и действия са значими и можем да потърсим подтекст в тях. Понякога подобен в действителност няма и е значимо да различним главните обстановки. 
Интересна е тематиката за хората, които боядисват косите - някои споделят, че по този начин те крият нещо и се пробват да трансформират себе си, като тук не приказваме единствено за външен тип. За други хора това е просто козметична смяна. 
 Рициново масло за коса - по какъв начин да го използваме Рициново масло за коса - по какъв начин да го използваме
Рициновото масло се употребява необятно за лекуване на кожа, възстановяване на положението на веждите, миглите и косата. То възвръща кафези...
Руса коса
Младолики, красиви и наивни. Те се възприемат като глупави и идеалистични. Освен това, се показват като хора с високи стандарти. Статистиката демонстрира, че русокосите хора се развеждат най-често.
Кестенява коса
Много крепко работещи хора. Упорити, виновни, почтени и спестовни. Оформят дълготрайни взаимоотношения. Те са съществени и амбициозни. Статистически, оплешивяват най-рано и се пристрастяват към никотин най-често.
 7 изпитани трика, с които да кажете „ довиждане “ на изтощената коса 7 изпитани трика, с които да кажете „ довиждане “ на изтощената коса
Косата е знак на женственост и всяка дама си мечтае за здрава и блестяща коса, която да акцентира женствеността ѝ. Понякога обаче ка...
Червена коса
Страстни, сантиментални, огнени. Мистериозни, със мощен темперамент, екстровертни. Обичащи завършения и новости. Трудни хора, които спорят постоянно. Те сами се вкарват в драми и кавги.
Черна коса
Самоуверени, мистериозни и властни. Те са егоцентрични и изпълнени със подозрения. Те са духовни и трансформиращи се. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР