Какво казва кутрето за човека срещу вас? Има три варианта -

...
Какво казва кутрето за човека срещу вас?
Има три варианта -
Коментари Харесай

Дължината на кутрето издава характера

Какво споделя кутрето за индивида против вас?

Има три разновидността - кутрето да е дълго тъкмо до първата фаланга на безименния пръст, да е под нея или да стърчи над нея. Всяка една от тези благоприятни условия разкрива друг темперамент.

Рядко е допустимо кутретата на двете ръце да са с друга дължина. В този случай имайте поради, че против вас е човек със комплициран темперамент, богата психика и непредсказуем манталитет. Когато мерите дължината на кутрето, не забравяйте, че става въпрос за пръста и не считайте маникюра за част от него.
Ако кутрето доближава до първата фаланга на безименния пръст, против вас има персона, която избира личната си компания пред шумната навалица, интроверт, отличаващ се с ранима душа, постоянно нуждаещ се от поддръжка

Трудно ще спечелите доверието му и ще го предразположите да се отпусне, защото е подозрителен и се усеща добре само измежду познати хора - близки и другари. Не понася измамите, лицемерието и изричането на лъжи. Бъдете почтени. Ако кутрето се извисява над първата фаланга на безименния пръст, против вас има човек, който е разговорлив и отворен към хората и света, само че не е съдбоносен и евентуално ще чака другите да се приближат до него и да го заговорят, предлагайки му компанията си.

Добрата вест е, че този вид хора са интелигентни, очарователни и правилни на себе си, половинката и приятелите си. Струва си да извършите първата крачка и да спечелите сходен човек в живота си.

Ако кутрето е по-късо и не доближава до първата фаланга на безименния пръст, то против вас има човек, който не е отмъстителен, с лекост зачертава неприятното от предишното и гледа с оптимизъм напред.

Това, от една страна, е добра линия, защото разрешава да се потопите дружно с него в море от розови облаци, само че, въпреки това, е причина за проблеми, защото този човек ще повтаря историята до безспир - и хубавото, и това, което е заречен към този момент да не прави.

Подобни хора не обичат измененията в персонален и професионален проект, както и в бита си, и ще забележите, че биха сменили работата си или дома си с принуда и единствено в краен случай. Притежателите на такова кутре се отличават и с умения за чуване, проявление на схващане и съпричастност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР