Какво казва формата на ръката ви и позицията на пръстите

...
Какво казва формата на ръката ви и позицията на пръстите
Коментари Харесай

Какво казва формата на ръката ви и позицията на пръстите за вас?

Какво споделя формата на ръката ви и позицията на пръстите за вас?

Знаете ли, че ръцете могат да издадат вашия темперамент? На основата на хиромантията в Америка са определили 6 типа ръце, които описват всичко за вас. Погледнете ръката си и я сравнете с една от тези на картинката. И по-късно прочетете информацията по-долу.

Тип А
Вашите присъщи качества са поредност и непоклатимост във всичко. Обичате организацията, тъй че непрекъснато наблюдавате и контролирате дейностите на другите. От друга страна, се пробвате да помогнете на всички, в случай че видите, че можете да го извършите. Но в това време, освен това ваше държание, не давате тип, че от вас може да се чака някаква помощ. При запознанство, обичате да говорите повече, в сравнение с да слушате.

Тип B
Отстрани вие изглеждате великодушен човек, който се пробва да направи всичко допустимо, с цел да е добре сътрудникът ви. Но в действителност безусловно не мислите за себе си. И постоянно заради това страдате, тъй като сте подготвени да дадете и последното на различен човек.

В душата си вие сте несклоняем романтик. Веднага щом имате някаква връзка, се стремите да предадете тази информация на всички. Но, във връзка с взаимоотношенията, вие сте доста селективни и ги стартирате единствено с тези, които в предишното са почувствали някаква болежка. Искате да спасите колегата си, тъй че той да не помни за неприятното, с което се е сблъскал по-рано.

Тип C
Привидно можете да убеждавате и да карате хората да застават на ваша страна. Но, вътрешно, вашето държание зависи значително от това дали решението за казуса е положително за вас. Това значи, че се пробвате да намерите някаква изгода за себе си във всичко. Затова, хората към вас считат, че са ви безразлични. По отношение на взаимоотношенията постоянно се пробвате да докажете на колегата своята справедливост и да го накарате да бъде на ваша страна.

Тип D
Хората към вас знаят, че сте добър анализатор, който умее да следи това, което за другите е напълно безинтересно. Но вътре в себе си се съсредоточавате само върху решаването на казуса. Ако видите, че е просто невероятно да го разрешите, стартирате да се напрягате.

От позиция на взаимоотношенията, вие се губите прекалено много. Пред вас може да стои тъкмо индивидът, от който се нуждаете, само че въпреки всичко ще се страхувате от неуспех. В резултат на това човек губи интерес към вас.

Тип Е
Вие сте цялостни с креативен проекти и сте душата на всяка компания. Но в действителност, можете решително да говорите единствено за това, което знаете сигурно. Ето за какво, когато става въпрос за нещо ново, бързо се разочаровате и не желаете да продължите диалога. Ако приказваме за взаимоотношения, тогава когато срещнете сътрудник си припомняте мигове от вашето минало, за какво персоналният ви живот още не се е подредил. Следователно, намирането на сътрудник в живота е много мъчно за вас. Но, в случай че съумеете да постигнете това, щастието е обезпечено.

Тип F
Хората от този вид от вътрешната страна са това, което демонстрират и на открито. Това са предприемчиви и отворени хора. Когато се срещат с нов човек, те са щастливи и се пробват да бъдат дружно. Но в случай че пристигна време за разлъка – те го вършат без страдание. Такива хора имат вяра, че откакто и двамата са стигнали до такова решение, няма различен вид.

Предлагаме Ви да анализирате държанието си. В края на краищата, хиромантията е много точна просвета. Затова, по формата на ръцете ви, най-вероятно успяхме да повдигнем воала, който скрива вътрешното ви аз.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР