Какво искат жените? Този въпрос измъчваше известния Зигмунд Фройд, а

...
Какво искат жените? Този въпрос измъчваше известния Зигмунд Фройд, а
Коментари Харесай

Експерт по връзките и социолог разкриват: Мъж, който притежава тези 11 характеристики, е перфектен за жените

Какво желаят дамите? Този въпрос измъчваше известния Зигмунд Фройд, а специалистът по връзките Бабита Спинели и социологът Дженифър Гунсалус оферират своята версия на отговора, като акцентират 11 качества, които един мъж би трябвало да има, с цел да бъде същински сътрудник на една жена.

Основните характерности са:

• Състрадание
Социологът сподели, че дамите постоянно й споделят " какъв брой доста желаят техните сътрудници, техните съпрузи, да се свържат с тях прочувствено ". Жените ценят мъжете, които могат да ги схванат и с които могат да приказват за възприятията си.

• Конфиденциалност
„ За да се усеща една жена сигурна в една връзка, тя би трябвало да има благонадежден сътрудник. Ето за какво тя търси мъж, който извършва обещанията си, който е там, когато има потребност от помощ и който е пореден в изборите и дейностите си “, сподели Спинели.


• Самоувереност
За разлика от арогантността, увереността е привлекателна за дамите. Самоувереността е знак за непоклатимост, разпоредителност, а когато имате сътрудник, който не се съмнява в себе си, по-лесно ще изградите доверие.

• Отговорност
Някои мъже „ бутат проблемите под килима “, пренебрегвайки ги, а дамите харесват, когато сътрудникът им демонстрира отговорност в сложни обстановки.

• Емоционална сигурност
Жените търсят мъже, които основават безвредна и стимулираща среда, където могат да изразят страстите си. Чувството за прочувствена сигурност освобождава дамите да приказват за възприятията си без боязън, подбив или наказание.


• Интегритет
„ Почтеността е „ почтеност и придържане към мощни морални правила “, а това е значимо за една здрава връзка “, сподели Гунсалус. Той акцентира, че човек, който държи на честността си, е почтен и съгласуван с морала.

• Комуникация
Откритата и почтена връзка е същността на всяка връзка. Мъж, който се грижи за това, е доста прелъстителен избор за дамите.

• Уважение
„ Жените желаят мъже, които се отнасят към тях с почитание, които ценят тяхното мнение и самостоятелност “, споделя Спинели. Без почитание няма обич, макар че някои биха желали да наложат друго виждане.

• Замисленост
Когато мъжът обмисли добре преди да вземе значимо решение – за своите дейности, връзка и избори, това е знак, че е умен и изчерпателен. И когато видят това качество в един мъж, дамите го свързват с любовния си избор, тъй че са сигурни, че решението им за връзка е мощно и трайно.


• Остроумие
Тази линия носи със себе си доста развлечение, а е известно, че положителното развлечение е аршин за сполучлива и дълга връзка.

• Амбиция
„ Чувството за цел и мотивация е вдъхновяващо за дамите, изключително тези, които имат избрана визия за живота и желаят сътрудник, който може да разбере техния блян, упоритост и предпочитание за триумф “, акцентира Спинели, оповестява Mind Body Green.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР