Какво искат жените? Да са млади и красиви! А кога

...
Какво искат жените? Да са млади и красиви! А кога
Коментари Харесай

Жената, която се чувстваше добре в кожата си!

Какво желаят дамите? Да са млади и красиви! А по кое време го желаят? Сега, несъмнено!

Няма да е пресилено, в случай че кажем, че това обобщава желанията на множеството дами по света, които водят многогодишна война с времето и неговите отпечатъци върху кожата на лицето.

Всяка от нас знае какво вършат годините с хубостта ни, тъй като заран и вечер виждаме резултатите в огледалото. Кожата не е толкоз еластична, контурите се трансформират, а бръчките стават все по-явни, колкото и да не желаеме да го признаем. Отначало се опитваме да се убедим, че това е обикновено и би трябвало да се примирим, само че идва миг, в който си споделяме – „ Стоп! Това не може да продължава, време е да предприемем съществени ограничения “.

Разбира се, че няма мощ на този свят, която да върне годините и младостта ни. И въпреки всичко имаме няколко оръжия в наша изгода – като серумите. Серумите за лице са мощни и ефикасни средства за промяна на недостатъци. Създадени точно за да таргетират избран проблем, те съдържат малко, само че съсредоточени съставки, които имат висока интензивност. Серумите се нанасят на лицето след разчистване и на суха кожа, а след тях нормално се нанася и подобаващ крем, който да обезпечи пълноценна и дълготрайна грижа денем или нощта.

Серумите за лице са с разнородни съставки и имат разнообразни цели, само че когато приказваме за битка с бръчките, едно от най-ефикасните средства е добре познатата ни хиалуронова киселина. Буквално няма жена, която да не знае какъв брой доста кожата обича хиалуроновата киселина и какъв брой жадна е тя за нея. Хиалуронът има свойството да задържа огромни количества вода в кожата ни и да подтиква възобновяване ѝ, както и да връща размера на кожата при дълготрайна приложимост.

Хиалуроновата киселина изрично е заела нашата страна в битката с измененията в кожата на лицето и умерено можем да разчитаме на нея да поправи нанесените вреди - изключително когато е с 10 пъти по-концентрирана мощ, както е в новия серум на L'Oreal Paris -. Продуктът идва с централизация на чиста хиалуронова киселина от 1.5%, което е същински балсам за кожата.

 L " Oreal

Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum наподобява знае какво прави и го прави добре, тъй като клиничните изследвания сочат, че единствено след 4 седмици приложимост на L'Oreal Paris - бузите стават по-плътни, скулите се повдигат, а бръчките по горната джука съвсем изчезват.

Към десетократно съсредоточената чиста хиалуронова киселина в продукта е прибавен и глицерин, който връща гладкостта и мекотата на кожата, а съгласно дамите, взели участие в изследванията, след 6-седмична приложимост на серума бръчките понижават с 47%.

Ефектите от нанасянето идват с дълготрайната и непрекъсната приложимост – кожата е надълбоко хидратирана, овалът на лицето се стяга и мимическите бръчици към очите се изглаждат.
L'Oreal Paris - е предопределен за отнасяне на зоните, които най-вече страдат от въздействието на годините – челото и зоната към устата, само че можете да го нанасяте и върху цялото лице.

За по-прецизно и елементарно разпределение, серумът е съпроводен от пипета, която ще ви помогне да определите нужното количество за отнасяне на всяка зона (обичайно към една капка). Серумът би трябвало да бъде нанасян всяка заран и вечер, на почистено лице, а за цялостен резултат е целесъобразно да употребявате и крема от серията, който се нанася след серума.

 L " Oréal

L'Oreal Paris - е подобаващ и за основа за грим, тъй че не се спирайте да то ползвате и по-често от два пъти на ден, в случай че това е належащо. Бъдете великодушни с грижата за кожата си и тя ще ви се отплати богато – с разтегливост, прохлада и гладка текстура.

И, да, времето все по този начин не може да бъде върнато обратно, само че най-малко към този момент знаем, че разполагаме със средства, които ни разрешават да забавим резултата от него – и с безспорна увереност да заявим, че в живота ни няма място за бръчки.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР