Какво им остана? Да дъвчат собствената си жлъчка и да

...
Какво им остана? Да дъвчат собствената си жлъчка и да
Коментари Харесай

Zомбитата екзекутираха пленник, а тукашните им „защитници“ са готови с опорките. Какво да правим? Как да живеем с тези?

Какво им остана? Да дъвчат личната си жлъчка и да се окопават още повече в лъжите си, съскайки, с пяна на уста, да плюят лъжите си, мъчейки се не нас, а себе си да убедят, че не са простаци и безсърдечни. А какво реализират? Изглеждат още по-големи простаци и още по-безсърдечни.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9729
Zомбитата екзекутираха покорен украински боец, тъй като отхвърли да издекламира лъжите, които му приготвили за пред камера, а вместо това сподели: „ Слава на Украйна! “ И го разстреляха. Няма конвенции, няма морал, няма човешко нищо в онези… не знам по какъв начин да ги нарека; „ зверове “ не са, зверовете са по-човечни от тях, зверовете не убиват за развлечение и не злобни. 

Но тук… тук какво се случва? Вижте, Украйна ще даде доста жертви, само че Украйна ще се оправи. На последна ще подаде ръка целият свят. Ние в България какво ще вършим? С всички тези страхливци в политиката, с толкоз алчни продажници, подготвени да дадат всичко на господаря си в кремъл. Тук какво ще вършим?

Какво ще вършим с тези, за които написах горе първите няколко фрази? Онези, на които остана единствено да дъвчат личната си жлъчка и да се окопават още повече в лъжите си, съскайки, с пяна на уста, да плюят лъжите си, мъчейки се не нас, а себе си да убедят, че не са простаци и безсърдечни. А какво реализират? Изглеждат още по-големи простаци и още по-безсърдечни.

Онези, които виждат изтезанието и стартират да ровят в „ техните си “ уеб сайтове и Телеграм канали, с цел да видят най-новата опорка. На тях им трябва; би трябвало им доста тая опорка, с цел да си я повтарят като мантра, тъй като другояче какво им остава?—да си признаят сами пред себе си, че са доста, доста, доста заблудени и излъгани? 

И по тази причина заговориха чутовни тъпотии: но той екзекутираният бил руснак, облечен с украинска униформа, видите ли, простреляли го украинци, всичко било нагласено…! 

Жалка история. 

Те желаят да имат вяра, че русия е най-велика и постоянно права и че всичко съветско е най-велико и постоянно вярно. Така са учени още от дребни, целият им свят се гради на неистини и ги е боязън да не се срути. 

Много по-лесно е един измамник да излъже хората, в сравнение с по-късно някой да ги убеди, че са били излъгани. Кой го беше споделил? Марк Твен? 

Да, доста по-лесно е да излъжеш тълпата, в сравнение с по-късно някой да я убеди, че е била излъгана. Защо? Защото, до момента в който не одобряват, че са излъгани, не се усещат простаци. Хващат се, като удавник за сламка, за всевъзможни (днес ги наричаме) опорки, с цел да оправдаят вярата си и позицията си. Повтарят страшни и глупави неистини и наподобяват жалки и неуместни, само че не се отхвърлят, единствено и единствено да не повярват, че това, което знаят, не е истина. Сякаш светът им ще се разпадне, в случай че си признаят, че не са прави. Това е последното, което им е останало. Това са същите хора, които имат потребност да имат вяра, че има международен скрит план против тях самите и по тази причина не са сполучливи в живота. 

Но има и елементарни скотове, които ВЯРВАТ, че обичаните ми иZверги убиват пленници, дами и деца и се радва точно на нова. Третите пък са тези страхливци – в Народното събрание и президентството, които извършват поръчки. 

На трети март в центъра на София се вяха съветски флагове. В разгара на войната, която фашиZZтите водят в сърцето на Европа, тук – в столица на Европейски Съюз, в страна от НАТО – се веят знамената на агресора. От общината не можели, видите ли, да кажат кой тъкмо е уредник, имали единствено съмнения, но не са доста сигурни. На позорното шествие са засечени и общински съветници и претендент депутати на Българска социалистическа партия (каква изненада!). Руското знаме се вя пред българския парламент. При това напълно не за първи път. 

Междувременно в Букурещ, здания в центъра на румънската столица бяха огрени в бяло, зелено, червено; статуята на Христос над Рио бе в цветовете на трибагреника ни, мемориалният мост на Фредрик Дъглас във Вашингтон бе огрят в цветовете на българското знаме. Българите в България, в центъра на столицата ни обаче взеха решение да веят съветското знаме. И никак не си правете илюзията, че е от признателност за „ освобождението “, най-обикновена агитация за поддръжка към ДНЕШНА русия е, а не на царска русия, която сякаш ни била освободила. А и това „ избавление “ е много подозрително, тъй като те са си търсели мотив да завладеят територия, България даже не е упомената в Санстефанския кротичък контракт, а след Съединението същата русия се е обърнала против нас и е насъсквала султана да влезе с войски в България. А и сме им благодарили задоволително – с пари и злато, айде няма потребност повече. Но въпреки всичко да повторим: никак не си правете илюзията, че е от признателност за „ освобождението “, най-обикновена агитация за поддръжка към ДНЕШНА русия е.  



Та, по какъв начин ще живеем ние тук, с тези? 

Как да живеем и с готованците и мързелите, с паразитите?

Зърнарите (това е термин, който беше най-популярен преди години измежду престъпните журналисти; в този момент се употребява по-свободно, без отрицателните нюанси… горе-долу) се оплакват, че сътрудниците им към този момент не желали да купуват от тях, а се ориентирали към украинското жито. И плашат с митинг. 

Това са производители, които употребяват държавни дотации!!! Искат държавни дотации, само че и високи цени да държат. Защо?—по две Бентлита и два Мерцедеса малко ли е? Не стига ли? 

И тъй като не са конкурентоспособни с тези си „ условия “ (да не ги назоваваме „ ултиматуми “), купувачите се ориентират към украинското жито. Защото пазарът е свободен и спекулата минава единствено пред нас – елементарните консуматори, безгласните. 

Правете сметка… Украйна е във война. Реколтата я събираха под бомбите, корабите им бяха блокирани. И все пак житото им излиза по-евтино от на нашите зърнари, които употребяват държавна помощ след държавна помощ. Е, не става: и държавни помощи, и висо-о-о-оки цени, и обезпечен монопол пък от горната страна на всичко. И душата в парадайса, и това – до края, не става към този момент! А и на Европейската прокуратура ѝ писна и всички чакаме след строителите да пристигна ред и на „ земеделците “. 

Но какво да вършим в това време ние тук? Как да живеем с тези? 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР