Какво хапнахте днес? Може би любимата ви пица, паста, нещо

...
Какво хапнахте днес? Може би любимата ви пица, паста, нещо
Коментари Харесай

Ограничете тези храни и коремчето ви ще изчезне!

Какво хапнахте през днешния ден? Може би обичаната ви пица, паста, нещо сладичко, зърнени храни на закуска... Сега погледнете коремчето си. Не е понижило сантиметрите си, нали? Всъщност коремните мазнини, които трупаме са отражение на метода ни на хранене, написа az-jeanta.bg.

Ако желаете да се радвате на фина талия и положително здраве, тъй като непотребните мазнини в тази област вредят доста на сърцето, детеродните органи, черния дроб, вижте потреблението на кои храни е добре да ограничите. Освен тях, намалете потреблението на обичаните пържени картофки и бургери.

Пакетирани храни
Пакетираните храни са зложелател номер едно на положителната фигура. Вафли, кифли, закуски, бисквити, снаксове и т. н. Съдържат доста калории, захар, консерванти. Захарта усилва възпалението в тялото, което ни кара да изглеждаме не толкоз свежи в лицето, даже леко подпухнали. Не на последно място всички тези лакомства се „ лепят “ на коремчетата
Тази рецепта ще ви отърве от главоболието за нула време без да се тровите с хапове
Млечни артикули
Лактозната нетърпимост може да варира от лека до тежка, само че по един или различен метод, образуването на нежелани газове нормално подсказва, че млечните артикули може би е добре да бъдат изключени от менюто ви.

Опитайте се да намалите потреблението на мляко, сирене, сладолед. Може да са ви обичани, само че освен ще провокират отичане, само че ще забавят и елиминирането на непотребните мазнини от талията ви.

Натурални сокове
Фрешовете са вкусни, потребни, богати на витамин С. Всичко това ни е известно, само че какво може да не бъде толкоз наред с тях? Тъй като те съдържат огромно количество фруктова захар, тя може да е причина за натрупването на висцерална мастна тъкан, която обгръща коремните органи. Тя би трябвало да участва в дребни количества в организма, а не под формата на огромен стомах. Ако желаете да стопите непотребните мазнини, пийте фреш от грейпфрут.
Учени показаха кои зеленчуци вредят на зъбите
Маргарин
Ако желаете да намалите талията си, пробвайте се да приготвяте храната си не с маргарин и масло, а с малко количество зехтин. По този метод ще поддържате постоянни и равнищата на холестерола.

Сода / безалкохолни питиета
Пиете постоянно газирани питиета, а содата и колата са измежду обичаните ви? Е, тогава би трябвало да знаете, че тези питиета способстват за увеличението на коремните мазнини, като се изключи че не са и здравословни.
Чудодейна напитка за намаляване безусловно взриви мрежата
Повечето газирани питиета съдържат доста захари, фруктоза и добавки, от които тялото ни не се нуждае. Ако желаете да намалите талията си, изключете тези питиета от менюто си.
Чипс
Всички го обичаме, само че обичаното ни ядене се подготвя с хидрогенирани масла. Този тип масло се назовава трансмазнина. за трансмазнините е известно, че покачват холестерола, способстват за сърдечни болести и усилват тежестта и мастните натрупвания в региона на корема. Когато към чипса прибавим и бира, коремчето несъмнено бързо пораства.

Рафинирани подсладители и захар
Рафинираната захар, изкуствените подсладители, провокират повишаване на равнищата на инсулина в организма, което предизвиква съхранението на мазнините. Също по този начин визира и имунната система като я прави по-слаба в битката с вируси и микроби.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР