Какво е за вас изневярата? За някои хора тя е

...
Какво е за вас изневярата? За някои хора тя е
Коментари Харесай

Професията ви определя какъв сте в любовта?

Какво е за вас изневярата? За някои хора тя е въпрос на време, условия и опция. Други имат вяра, че изневярата се отнася основно за съответни видове персони и вероятността дали ще изневерят тези персони би могла да се предскаже посредством пресмятане на някои елементарни фактори.

Успелите, високообразованите хора са по-податливи на измами в любовта. Вижте хората от кои специалности по-често биха изневерили на половинката си.

Предприемачи и финансисти

Две професионални насочености, които са свързани с поемането непрестанно на доста и огромни опасности. Работещите в тези сфери са привикнали да се оправят със обстановки на напрежение, само че постоянно са устремени към крайния триумф.

За страдание огромна част от тях поемат опасности и в персоналния си живот, като изневеряват на половинките си. Да попаднеш в любовна спекулация си е безусловно вдишване на риск. Също по този начин финансистите и бизнесмените имат постоянно опцията да пътуват, а всички знаем че бизнес пътуванията могат да се окажат доста по-вълнуващи в даден миг.

Пилоти и стюардеси

Две специалности, които са непрекъснато на път, надалеч от половинките си и са изложени на огромно напрежение и стрес. Неадекватното взаимоотношение с колегата и динамичността на работата постоянно са причина за невярност най-много с хора от близкия кръг, като сътрудниците.

IT експерти

Онлайн изневярата от ден на ден нараства. Работещите в областта на обществените медии и IT технологиите несъмнено са най-податливи на клопките на онлайн флиртовете. Дългите часове работа, от време на време и късно вечер, психическото натоварване, изменчивият график, дребното време прекарано с половинката са предпоставки за невярност.

Адвокати

Адвокатската специалност изисква набор от умения и качества, като майсторство в манипулирането на истината. Освен това в множеството случаи юристите са доста добре заплатени. Доброто обществено състояние дава една преднина и самочувствие на тези, които се занимават с тази специалност.
Те знаят, че са самостоятелни, съумели и това постоянно е причина да желаят да се потвърдят пред повече от един сътрудник. Работещите в тази сфера постоянно са определяни като алфа персони, за които е особено непостоянството в любовта.

Бармани и работещите в хотелите

Рядко ще срещнете барман с дългогодишна връзка, който да е правилен на половинката си. Парти, музика, коктейли и огромен поток от разнообразни хора, а изкушенията дебнат от всички страни. Лесно е да се оставиш на желанията си и да изневериш на половинката си.

Не по-различно е за тези, които работят като обслужващ личен състав в хотелите. Красивите курорти, това че са надалеч от обичания човек, срещата с нови, непознати и забавни хора ги кара да не помнят за цената на любовта и от време на време се отдават на първичните си стремежи.

Прочетете още
Източник: az-jenata.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР