Какво е успехът и кой за Вас е успешен човек?

...
Какво е успехът и кой за Вас е успешен човек?
Коментари Харесай

Зам.-кметът Мирослав Боршош откри Teen Power 2.0.

Какво е триумфът и кой за Вас е сполучлив човек?

Не са ли тези, които са трансформирали фантазията си в път. По пътя си ще срещнете доста престижи. Повечето от тях, тъй като са заели някаква позиция, да вземем за пример заместник-кмет на Столична община. Но ще започнете да разбирате, че не позициите вършат хората сполучливи, а хората вършат позициите значими и значими. 

В края на краищата постоянно става въпрос за смисъл. Заслужава ли си, значимо ли е и каква ни е задачата.

Позволявам си да Ви дам един съвет. Пътят, по който достигате задачата си е най-важният.

Към една цел има два пътя. Нечестният и сложният. Всичките съумели хора, които ще видите тук, са избрали втория. “ С тези думи, заместник-кметът на Столична община Мирослав Боршош се обърна към младежите, участници в Teen Power 2.0.

За втора поредна година огромният юношески конгрес, проведен от Образователна група „ Светлина “, среща младежи с съумели хора в разнообразни сфери, с една единствена цел – да стимулира младежите да преследват проектите си, да развиват своя капацитет и да мечтаят самоуверено и отговорно.

Лектори и мотиватори на младежите бяха телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян, най-хубавият ни кайтсърфист – Никола Абаджиев – Коки, основателят на просветителната платформа Ucha.se Дарин Маджаров, създателят на първата по рода си академия за основаване на видео игри и анимация „ ARC Academy “ – Антони Христов, индивидът, който накара цяла България да събира „ Капачки за бъдеще “ – Лазар Радков, Максим Иванов – младежът с 2 върха на Гинес, който прекоси Атлантика за 105 дни, дружно с татко си, най-хубавият български сноубордист, приключил в Топ 15 на Олимпиадата в Пекин 2022 година – Радослав Янков и световноизвестната българска актриса – Мария Бакалова, която насочи своето обръщение към аудиторита благодарение на актуалните технологии.

Освен срещи с известни персони, в Международното висше бизнес учебно заведение бяха показани и налични благоприятни условия за развиване на младежите.

„ Академия за ВИЗИОНЕРИ “ на Столична община разположи собствен щанд, на който „ под светлините на прожекторите “ застанаха два от към този момент осъществените новаторски планове за 2021 година – VODORASLO2 (биореактор, който пречиства въздуха с микроводорасли) и StolichnaH2O (дигитална карта на чешмите в София).
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР