Какво е това - жена ли е, клоун ли е,

...
Какво е това - жена ли е, клоун ли е,
Коментари Харесай

Жена или клоун: Мария ужаси с лице - карикатура, криви крака и...

Какво е това - жена ли е, смешник ли е, подигравка ли е?! Въпросът е на консуматори, зърнали една от последните фотоси на Мария, на която тя е щракната в тил, с обърната отстрани глава.

Далеч по-добре би било да не се обръща, тъй като това, което виждаме като физиономия, е надалеч от всички показа за красиво и естетично. Мара Отварачката постоянно е имала джуки но " целунала парещ котлон ", само че този път се е оляла.

Забележете горната й джука и сами ще видите какво имаме поради, не е нужно да се разяснява даже. Гледката е плашеща, само че Мария освен се харесва, само че и има намерение да си поставя още хиалурон, с цел да изглеждала млада. Нищо, че наподобява не млада, а страшна, само че... усети.

Другото, което бие на очи, са мъчително слабите й и искрено криви крачета, които фрагментът още повече акцентира. Ясно е, че от дълго време Мария е спряла да се храни съответно и тялото й е като на недоразвито детенце - да се чудиш по какъв начин Миро Дзвера е прегръща, без да я скърши.

Всъщност той май към този момент не я прегръща, тъй като след следващият скандал и побой двамата се парясаха и до момента Марчето не е пускала нищо за " помиряване ". Не че в случай че реши още веднъж да се сдобри с бияча си, ще е за образец, несъмнено...

Тагове: Мария Мара Отварачката Миро Дзвера хиалурон крака
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР