Какво е щастие и как изглежда то? Отговор на този

...
Какво е щастие и как изглежда то? Отговор на този
Коментари Харесай

Деца от Бургас и Струмица ще рисуват щастие

Какво е благополучие и по какъв начин наподобява то? Отговор на този въпрос ще дадат участниците в състезанието за детска рисунка под наслов " Нарисувай благополучие ".

Съвместната самодейност е дело на бургаското учебно заведение СУ " Иван Вазов " и ООУ " Сандо Масев " от гр. Струмица, Република Северна Македония. Това оповестиха шефът на СУ " Иван Вазов " Виктор Григоров и ръководителят на Обществения съвет на учебното заведение Наталия Недялкова.

В състезанието ще се включат възпитаници от 1. до 9. клас. Приемът на рисунките ще стартира от 1 март и ще продължи до 31 март. Конкурсните творби ще бъдат оценени от жури, което е формирано от експерти от двете учебни заведения. Творбите на учениците от Бургас ще бъдат оценени в Струмица, а на учениците от Струмица – в Бургас.

Резултатите ще бъдат оповестени през април 2022 година. Класирането – 1-во, 2-ро и 3-то места ще бъде направено в две възрастови категории – от 1. до 4. клас, и от 5. до 9. клас. Отличените произведения ще бъдат оповестени на уеб страниците на двете учебни заведения, като концепцията е в бъдеще те да бъдат подредени в обща галерия.

ООУ " Сандо Масев " с шеф Драгица Спасова се намира в живописния град Струмица, прочут с античната си история. Наричан е още " градът на звездите ", съгласно античното му име Астраион. Струмица е известна с богатия си културен живот и разнородни арт прояви, като единият от главните акценти е обичайният Струмишки карнавал, който годишно трансформира града в същинска приказност.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР