Какво е приложението? При всички степени на проблеми с ерекцията, болест

...
Какво е приложението?
При всички степени на проблеми с ерекцията, болест
Коментари Харесай

Апаратна импулсна терапия - сигурност за мъжа в интимните моменти

Какво е приложението?

При всички степени на проблеми с ерекцията, болест на Пейрони (изкривяване на половия член) и простатит. Методът е одобрен в международната здравна процедура и заложен в рекомендациите на Американската и Европейската урологични асоциации като първа линия на терапия при полови нарушавания. Лечението е фокусирано върху повода, а не върху признаците - резултатът е формиране на нови кръвоносни съдове, усилване на кръвоснабдяването в тазовата област, възстановяване и стабилизиране на мъжката потентност.

Как протича лекуването?

Специален накрайник се приближава до повърхността на кожата в няколко зони на тазовата област и половия член. Селектирано се подават характерни импулси, които задействат естествения развой неоангиогенеза - производството на нови кръвоносни съдове. Стимулира се кръвообращението, ускорява се кръвотокът, тъканите на половия член се " хранят " пълноценно и се повлиява положително механизмът на ерекцията.

Какъв е резултатът?

След серия от 6 процедури, се реализира непоклатимост и усъвършенствана функционалност на ерекцията и надлежно половите благоприятни условия. Процедурите са безболезнени, неинвазивни и с потвърдена успеваемост. Резултатът настава до 2-3 седмици след започване на лекуването и е дълготраен във времето.

При болест на Пейрони импулсите подкрепят намаляването на плаките, предизвикващи деформиране на половия член и мъка при половия контакт.

При простатит лечението отстранява отока от възпалението на простатата, възприятието за раздразнение, тежест и парене.

- иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, показател на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово проучване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед: с 2 централни местоположения в гр. София.

Резултат до 17:00 часа в деня на пробовземането.

Ценоразпис:

- RT-PCR тест - 90 лева,

- бърз антигенен тест - 26 лева,

- тест за антитела за SARS-CoV-2 първокласен разбор - 28 лева

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01



* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР