Какво е първото нещо, което ти идва наум, когато чуеш

...
Какво е първото нещо, което ти идва наум, когато чуеш
Коментари Харесай

5 неща, които всеки мъж трябва да направи преди да навърши 40

Какво е първото нещо, което ти идва мислено, когато чуеш “криза на междинната възраст ”? Нещо тегаво, което неизбежно ще пристигна, нали? А не е належащо да бъде по този начин. Животът към този момент недвусмислено ни потвърди, че 40 е новото 20, а с цел да достигнеш този майндсет ти би трябвало единствено едно нещо - слагането на верните цели. Те са най-прекият път от “остаряването идва и ме премазва като товарен трен ” до “животът ми занапред стартира ”.

Ето и 5-те цели, които ще те накарат да очакваш 40-ия си рожден ден с неспокойствие:

1. Превърни се в Скалата

Ако в съзнанието ти от дълго време се мъдри визията, че искаш някой ден да бъдеш нацепен като Скалата - в този момент е моментът да реализираш тази цел. Направи си фитнес режим, откажи се от бургерите и от пиците и понижи бирата на половина. Когато усетиш, чe ти липсва воля, си напомни, че Скалата в действителност е на 50! 

2. Направи нещо за планетата

Винаги си желал да бъдеш супергерой, нали? Няма нищо по-удовлетворяващо от това да направиш нещо за околната среда и за планетата. Помогни за разчистването на близката градинка, участвай в акция по засаждането на дървета, пробвай се най-сетне да отгледаш кактус вкъщи.  



3. Пътувай, пътувай и отново пътувай

От една страна е потвърдено, че пътуването има подмладяващ резултат, а от друга възрастните хора най-често съжаляват, че не са пътували задоволително. За това е наложително да си изготвиш персонален лист с дестинациите, които имаш предпочитание да посетиш преди да навършиш 40. А в случай че искаш по едно и също време да пазаруваш безвредно и да участваш за страхотни награди, можеш да го направиш с карта Mastercard от Пощенска банка. Използвай интензивно своята карта до 30-ти ноември и можеш да спечелиш един от 3-те туристически ваучера за пътешестване в страната и чужбина, на стойност 2 000 лева или един от 100 ваучера за извършване на покупки от, на стойност 100 лева За да се включиш в акцията, е належащо да направиш 10 покупки с твоята дебитна или кредитна карта Mastercard, като с цел да участваш за огромната премия - ваучер за пътешестване, би трябвало най-малко едно от тези заплащания да е направено с твоя цифровизирана карта в мобилния портфейл ONE wallet или Apple Pay. Повече детайлности за акцията можеш да. 

4. Научи се да бродираш

Шегуваме се, несъмнено! Доказано е, че мозъкът ни резервира своята интензивност единствено, в случай че му предоставяме нови провокации и благоприятни условия да се учи. Така че отделяй всеки ден време, с цел да придобиваш нови познания и умения. Чети книги, запиши се на езиков курс, научи се да програмираш или да композираш музика. Всичко е в твоите ръце!  



5. Изправи се пред страховете си

Страховете са нещото, което неуморно ни държи в зоната ни на комфорт и постоянно ни кара да губим от усета на живота. Затова преди да навършиш 40, избери най-малко един собствен боязън, който да покориш. Качи се на висок планински връх, скочи с бънджи, карай сърф, научи се да се катериш. Изборът е твой - значимото е да ти донесе адреналин и онва възприятие, че си надмогнал себе си и към този момент можеш да покориш света.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР