Какво е общото между Оригами и Nissan Micra? На пръв

...
Какво е общото между Оригами и Nissan Micra? На пръв
Коментари Харесай

Оригами и Nissan Micra

Какво е общото сред Оригами и Nissan Micra? На пръв взор малко, само че в действителност не е по този начин. Оригами е антично японско изкуство с доста обичаи. Много обичаи, въпреки и по-отскоро има и при Nissan. Оригами е извънредно елегантно и тънко произведение, с внимание върху всеки подробност. Така е и при Micra. Оригами се създава от хора, движимости в японските просвета и обичаи. Така стоят нещата и при инженерите от Nissan, които накараха хората да се възхищават от новата Micra.

Един от най-успешните модели на японската марка бе напълно изменен преди две години, задавайки нови хоризонти за Micra. Компактният автомобил плени сърцата с нападателна визия и голям брой благоприятни условия за персонализация. Предлагат се 10 съществени цвята, които дружно с цветовете на интериора могат да доведат до 125 разнообразни комбинации.

Новата Micra няма нищо общо с предходните модели. Визията и возията са доста изменени и усъвършенствани. Петото потомство носи наложилите се черти на така наречен Sway идея на Nissan, с открояващата се V-образна радиаторна решетка, която основава присъща линия, преминаваща през целия автомобил. Има и типичния за марката светлинен автограф, със стопове във формата на бумеранг. 
190529_nissan_more_micra8.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР