Какво е общото между изпечен наркобос и отегчен от брака

...
Какво е общото между изпечен наркобос и отегчен от брака
Коментари Харесай

Ето го новият Мистър Стани богат

Какво е общото сред изпечен наркобос и отегчен от брака си мъж, търсещ разтуха в разкрача на Яна Маринова? Отговорът е Михаил Билалов. Най-новата му роля на дребния екран няма да го вкара във високоадреналинни сюжети, само че появяването му се чака с все същото неспокойствие. Името му стартира да се циркулира в медиите броени дни, откакто стана ясно, че интелектуалната игра „ Стани богат “ се завръща в всекидневието ни. Трансферът от Нова тв до Българска национална телевизия безспорно докара и до промяната на Ники Кънчев, трансформирал се в признак освен на предаването, само че и на досегашната му телевизия-домакин.

Фактът, че Билалов ще влезе в ролята на водещ на шоуто, в действителност, към момента остава в границите на догадките. Причината – от националната ни телевизия отхвърлят да дадат безапелационен отговор на въпроса кой ще замести Кънчев до старта на „ Стани богат “ тази неделя. Според слуховете обаче звездата от „ Под прикритие “ и „ Връзки “ към този момент е получил нужното утвърждение от продуцентите от международната компания, чийто правилник до неотдавна повеляваше, че отпред на формата постоянно би трябвало да застава публицист. За мястото на Ники Кънчев артистът пребори Юлиан Вергов и радиоводещия Димитър Павлов.

„ Под прикритие “ трансформира екранния Джаро във всеобщ любим. Оттук, несъмнено, и ползата към Билалов от страна на продуцентите на риалити форматите не закъсня. Първи опит да експлоатират персоналния му живот в праймтайма направиха Иван и Андрей, като старателно водиха договаряния с артиста за „ Фермата “. Момчето, в чиито актив на бежанец във Франция влизат специалности като основен готвач и продавач на картини-менте, обаче по този начин и не продаде взор „ зад кулисите “ на персоналния си живот против опцията да гради външна тоалетна и да сади домати в новоизградената база на предаването.

Именно фактът, че не разрешава името му да бъде експлоатирано до миг, в който фенът би протегнал ръка към отдалеченото още с първите секунди на появяването му на дребния екран пък го трансформират в нужната доза прохлада, от която се нуждае идният сезон на „ Стани богат “.

Любовта сред Билалов и камерата наподобява като че ли предначертана от ориста. Макар в годините си на странство да не съумява да поддържа искрата нон стоп, артистът рядко си разрешава да страни от това, в което знае, че е добър, а точно – играта. За себе си споделя, че не има вяра да е „ вторият Клинт Истууд “. Затова и все още не се е замислял за трансфер към режисьорския стол. Не има вяра и да стартира да написа сюжети, сходно на други свои сътрудници, всред които прочее е и Мариан Вълев (Куката, „ Под прикритие “).

Докато не е зает с професионални задължения, артистът разпуска главно със спорт. Дълги години е разпален по джудото. Контузия в колената обаче го кара да се преориентира към айкидото. „ Това е спорт, който те кара да вярваш в инстинкта и интуицията си “, изяснява той.

Във времето, което прекарва с децата си от японката Санае пък заобикаля да ги притиска за кариера на театралната сцена или в киното. Въпреки че той самият е от актьорско родословие, Билалов е безапелационен, че никога не държи дъщерите му да наследят занаята. Сред обичаните им занимания, когато са в България, пък са екскурзиите до родното Черноморие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР