Какво е нужно на нашата страна? Един, който да обикаля

...
Какво е нужно на нашата страна? Един, който да обикаля
Коментари Харесай

Протестът, ден 108: Какво ни е нужно? Един да обикаля, друг да снима. И първите двама напуснаха на бегом карантината |

" Какво е нужно на нашата страна? Един, който да обикаля и различен, който да снима. И по тази причина първите двама тичешком напуснаха карантината. " Такъв извод направи Арман Бабикян от " Отровното трио " довечера след скоростното освобождение на премиера Бойко Борисов и Севделина Арнаудова от ГЕРБ от карантина.

Те бяха сложени под карантина през вчерашния ден, като контактни лица на позитивния за COVID-19 зам. районен министър Николай Нанков, и изненадващо освободени през днешния ден с обяснението, че в два следващи дни дали негативни проби. Такава орис нямаше президентът Румен Радев, който бе изолиран, до момента в който беше на посещаване в Естония и двата му негативни теста не създадоха същия резултат. Напротив - той бе подложен в конфузна обстановка на визитата си в Естония.

По този мотив Бабикян съобщи пред множеството край фонтана при президентството довечера, че ръководещите са " комични, нещастни и жалки ", щом са почнали да се замерят сред институциите с вируси.



" Колко талантлина власт имаме, която стигна до такава степен да замеря другите с вируси. Изключителен посланик и общественик, поздравления, господин Борисов! - сподели Бабикян. - След политическия капан, след два негативни теста на господин Борисов му подвигнаха карантината бързичко, нали? Какво е нужно на нашата страна? Един, който да обикаля и различен, който да го снима и по тази причина първите двама души на тичешком напуснаха карантината ", с отвращение означи той.

Тази вечер е 108-ата на митинги с искане за оставката на държавното управление и основния прокурор. Днес към него бе прибавено и искане за оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова поради незадоволителните съгласно протестиращите ограничения против разпространяването на ковид.

По традиция недоволните започнаха да се събират след 19 ч, а първите изявления на Отровното трио започнаха 30-ина минути след 20.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР