Какво е направила със себе си Алекс Гърдева?! Това се

...
Какво е направила със себе си Алекс Гърдева?! Това се
Коментари Харесай

Взрив: Алекс Гърдева си смени физиономията, това не е тя!

Какво е направила със себе си Алекс Гърдева?! Това се питат шокирани потребителите през днешния ден, откакто участничката от " Ергенът " с Виктор Стоянов сподели своя нова действителна фотография. На която лицето й няма нищо общо с това, което познаваме от екрана и отвън него.



Очевидно е, че Александра Гърдева е подхванала цялостна промяна на чертите си като за задачата се е бръкнала със забележителна сума пари (нито една естетична процедура не е евтина и всички го знаем). Кой я е финансирал, тъй като приходите й надалеч не разрешават сходни " разхищения ", е обособен въпрос, само че надали е Илиян Найденов с парите от продажбата на чайчетата му.

Щателен взор върху лицето на Гърдева дава да разберем, че тя е посетила и някой от положителните кожни лекари и естетични хирурзи у нас, тъй като измененията са направени професионално и без издънки (поне на първо четене).

Устните на Александра са изменени, изменени са и скулите, както и долната челюст, а подозираме и за интервенция в зоната на очите. Някак самото й изражение е към този момент като на " съдбовна жена ", до момента в който преди въобще не можеше да се похвали с това.

Е, откриха се и консуматори, които са уверени, че има огромна възможност Гърдева да не е прибегнала до скъпи интервенции, а да е трансформирала лицето си посредством филтри и познатия ни фотошоп. А дали е по този начин, ще забележим от идващите й снимки.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР