Какво е любопитното при спортните залози за политика?

...
Спортните залози правят истински фурор напоследък. Мнозина залагащи дори прибягват
Коментари Харесай

Спортните залози правят истински фурор напоследък. Мнозина залагащи дори прибягват към тях, без да са кой знае какви спортни фенове. Тръпката при залагането определено е огромна. Залозите са забавни, но и представляват сполучлив начин и да припечелите някой лев. Всъщност, не е нужно винаги да разбирате от спорт, за да поставяте спортни залози. Защото в мнозина спортни букмейкъри като B win, например, ще намерите и залози за политика. Те са поместени в секцията със спортни залози, просто в различна категория (наред с останалите категории, отговарящи за отделните спортни дисциплини).

Какво представляват спортните залози за политика?

Ако спортните залози за политика събудиха вашия интерес, преди да се впуснете към това приключение, добре е предварително да се запознаете с тях. Добрата новина за всички залагащи на спорт – или поне опитвали това хазартно преживяване – е, че разлика между залози за спорт и залози за политика почти няма. На практика, на политика се залага точно както се залагат и на спорт. Нужно ви е да имате акаунт в добре проверен и сигурен букмейкър. Нужно ви е и да го захраните със средства, за да направите своя залог. След това, преминавайки през предлаганите пазари в категорията „политика“ да направите своята прогноза. И разбира се, на финала да очаквате тя да се сбъдне, тоест да спечелите.

Кое е специфичното при спортните залози за политика?

Разбира се, самите пазари са първото и основно специфично нещо при този вид залози. Тук спортът няма нищо общо. На фокус е политиката. Трябва да направим обаче една скоба, освен за крайния изход от определени политически събития, възможно е да има и събития с по-различен характер, но все пак достатъчно значим за обществото или поне за дадена област, за даден регион в света.

Другото специфично нещо при спортните залози за политика е, че в случая най-често става дума за дългосрочни залози. В спортната тематика такива залози, например, са в следните категории: кой ще грабне титлата в Шампионската лига, кой ще отпадне от NBA, кой ще е най-добре представилият се тенисист (по изкачване в световната класация) в Австралия Оупън и таканататък.

При залозите за политика можем да залагаме на много подобни неща и събития. Това са дългосрочни залози. А самите прогнози, които правим, определят и конкретните видове спортни залози за политика. Разбира се, ще ви запознаем и с тях.

Кои са най-популярните спортни залози за политика?

В секцията „политика“ в предпочитания от вас букмейкър (ако той разполага с такава, разбира се), ще намерите най-различни пазари за залози. Най-често срещаните са следните:

Кой ще спечели следващите избор за Президент на САЩ? В световен мащаб това е един от най-популярните залози за политика. Интересно е, че новите залози са налични само няколко седмици след провеждането на едни такива избори. В САЩ силно не одобряват тези залози, защото ги свързват с манипулации, поради което местните букмейкъри почти никога не ги включват в своите програми. В Европа обаче те са доста популярни.

Залози, свързани с британската политика. Ролята на Борис Джонсън в световната политика и излизането на Великобритания от ЕС създадоха по-специално отношение на света към местната политическа сцена. Ето защо не са малко и залозите в тази насока.

Кой ще е тазгодишният победител на Евровизия? Този залог е типичен представител за спортен залог за политика, който обаче няма нищо общо с политиката. Има и много други такива, например, свързани с Оскарите. От друга страна, за много хора Евровизия е вид политическа сцена за разрешаване на международни въпроси, така че тук въпросът е по-скоро спорен.

Нобелова награда за мир. Това е много интересен залог и напоследък стана доста нашумял сред залагащите. Интересен е по-скоро списъкът с опции. Сред тях попадат СЗO, Бил Гейтс и дори Навални.

В спортните залози за политика е нужно да сте наясно как работят залозите изобщо, както и с тематиката, която касае избрания от вас залог. Всичко друго е въпрос на лична преценка, богата обща култура и не малко доза обществени нагласи, а и естествено късмет!

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР