Какво е Коледа без най-популярните и обичани коледни филми? Подарете

...
Какво е Коледа без най-популярните и обичани коледни филми? Подарете
Коментари Харесай

10-те най-добри филма за коледните дни

Какво е Коледа без най-популярните и обичани коледни филми? Подарете си незабравими вечери с тях. Вижте 10-те най-хубави кино лентата за коледните дни:

" Елф " (2003)

Актьорът Уил Феръл играе ролята на човек отгледан от елфите, помагащи на Дядо Коледа. Когато пораства, той обаче схваща, че в действителност не е горски дух, а човек, и потегля на дълго странствуване с цел да срещне същинския си татко. Филмът е комичен, по метод, какъвто единствено Уил Феръл, може да го направи.

10 кралски рекомендации за приказна Коледа (СНИМКИ)

" Гринч " (2000)

Гринч е зелено космато създание, което живее дружно с кучето си Макс в пещера в планината Кръмпит. Той ненавижда Коледа и всичко, което е обвързвано с нея. Един ден на Гринч му хрумва чудовищна концепция. Той намъква костюм на Дядо Коледа, и минава от къща на къща, с цел да открадне подаръците, украшенията и коледните дръвчета само че жителите на близкото градче.

" Сам у дома " (1990)

За една нощ осемгодишният Кевин Макалистър става стопанин на къщата. В паниката към тръгване на коледна отмора фамилията на Кевин инцидентно го не помни в къщата и той се заема с празничната й украса. Но малчуганът не украсява стаите с гирлянди и елхови клончета. Той се приготвя да посрещне с безчет капани-изненади двамата смотани крадци, които се пробват да обхванат в дома му.

Изобретението на Хюго (2011)

Безспорно един доста добър фамилен филм от Мартин Скорсезе. Филмът ни връща обратно във времето през 30-те години на 20-ти век, където измежду стените на парижката железопътна гара живее 12-годишен сирак. В мистериозната история се забъркват един уединен татко и един робот.

" Полярен експрес " (2004)

Детският създател Крис Ван Алсбург жъне огромен триумф с романа си „ Полярен експрес " и по него прави филм. В него Били се пробва да повярва в Дядо Коледа, празничните чудеса и елфите на инат на своите родители, които го убеждават, че това е измислица.

" Утреландия " (2015)

" Утреландия " е фантастично премеждие за цялото семейство. Свързани от обща орис, някогашният вундеркинд Франк и Кейси - интелигентна тийнейджърка, се впускат в изпълнена с рискове задача да разкрият тайните на загадъчно място някъде във времето и пространството, известно единствено като " Утреландия ".

" Александър и безпределно неприятния ден " (2014)

11-годишният Александър стартира своят ден със залепена дъвка в косата. Това води до други последици, а когато споделя на родителите си за своя ужасяващ ден, той проумява, че не е единствения с непоносим ден.

Мъпетите 2 (2014)

Тази приключенска комедия с добре познатите куклени герои, ще ви води на вълнуващо пътешестване из Европа, гарнирано с куп неприятности.

" Отвътре на открито " (2015)

„ Отвътре на открито " ни води на най-невероятното от всички места - вътре в човешкото схващане. Това е филм за детското израстване, за страстите и възприятията, които бушуват в съзнанието на порастващите деца.

" Замръзналото кралство " (2013)

След излизането си през 2013 година този филм се трансформира в обичан на милиони деца по света и на техните родители. В приключенската анимационна комедия знамение е сковало едно кралство във безконечна зима.

Красиви страсти, песни и магии за цялото семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР