Какво е изневяра, за някого е просто невинно нещо. Някои

...
Какво е изневяра, за някого е просто невинно нещо. Някои
Коментари Харесай

Вижте петте нива на изневярата и къде сте вие

Какво е невярност, за някого е просто почтено нещо. Някои даже го считат за онлайн диалог, а за други изневярата има извънредно прочувствена природа, или сън с различен човек, до момента в който сте в контакт с колегата си. Но всеки е склонен, че изневярата остава табу тематика. От друга страна, хората, на които сътрудникът е изневерил, евентуално в никакъв случай няма да могат да преминат през този акт към своите сътрудници, защото доста връзки се провалят тъкмо заради изневярата. Въпреки това, всеки, който в последна сметка не е съумял, би трябвало да се изправи пред последствията от дейностите си. Изневярата може да бъде категоризирана на пет разнообразни равнища. Какво е всяко едно от тях?

Първо равнище: Лесна „ фикция “
Въпреки че сте в дълготрайна връзка с колегата си, вие сте в действителност любопитен човек, тъй че постоянно излизате със сюжети и фантазирайте за различен човек, който може да ви харесва физически. Въпреки че от техническа позиция не сте предали колегата си, само че по някакъв метод поставите основата за евентуална невярност, тъй като мислите за различен човек. Вярно е, че това е изцяло обикновено събитие и че всички като човешки същества са по природа любопитни и желаеме да си представим сюжети, в които понастоящем не живеем. Това не значи, че сме неприятни хора и че ние автоматизирано мамят, само че това значи, че сме просто хора. И като хора, ние можем да виждаме и да си представим. Въпреки това, в случай че уловите обстановка, в която вашето въображение може да премине границите, тази пресилена фикция може да е знак, че ви липсва нещо рисково. И това към този момент е доста по-голям проблем.

Второ равнище: Чисто физическа колебливост
Направили сте нещо физическо с различен човек, който не е ваш сътрудник, само че това не е нещо, което сте възнамерявали авансово, нито мислите. В момента се чувствате извънредно, незабавно щом си спомните този миг, само че тогава просто не можехте да устоите. Най-важното е, че за вас това беше извънредно един път и сте сигурни, че няма да се повтаря и нямате желание да го превърнете в освен това или планирате да извършите нещо сходно на различен човек.

Трето равнище: Емоционална невярност
Въпреки че на някое от тези равнища може да не наподобява толкоз съществено, доста хора знаят, че прочувствената нечестност е съвсем неизмерима спрямо физическото и че боли доста повече. Ако чувствате страст към някой различен, говорете с колегата си. Ако смятате, че има човек, който обичате повече, по-добре е да скъсате връзката и да бъдете с индивида, с който желаете да бъдете. Но е извънредно да седите на два стола по едно и също време и да вършиме простак колегата си.

Четвърто равнище: Многократна невярност
Филмите постоянно изобразяват тези сполучливи и могъщи герои, които вкъщи имат верярна жена, която ги обича и ги чака, и въпреки всичко употребяват всяка опция да бъдат с различен човек. Това не би трябвало да е обикновено. В същата обстановка дамите също могат да бъдат открити. И не би трябвало да бъде сполучлива и мощна, в случай че преместим обстановката в действителния живот. Но разбирате защо приказваме – това са всички тези хора, които в миналото изневеряват на колегата си, не стопират, а мамят и не престават и още … Това нормално се случва, когато няма проваляне на второто равнище. Не всеки е основан за връзка единствено с един сътрудник, само че сътрудникът би трябвало да го знае. Ако и двамата се договорят за връзка, която не е моногамна, тогава е добре, само че не е вярно да вършиме простак от сътрудник, който не знае какво се случва зад тила му.

Пето равнище: същинска спекулация
Ако живеете двоен живот с двама разнообразни сътрудници едновременно, тогава е евентуално това да е петото равнище. До това равнище се стига, когато не поставяте граници в точния момент и не мислите за личните си дейности. И това е просто неправилно на доста равнища, и даже не си заслужава да изяснява. Тук сътрудникът ви страда, страдате и когато излезете нескрито, тъй като не можете да скриете тази връзка вечно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР