Какво е демокрацията? Отивате на избори, печелите ги, подрежда ви

...
Какво е демокрацията? Отивате на избори, печелите ги, подрежда ви
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не искам да коментирам президента, който трябва да бъде обединител

Какво е демокрацията? Отивате на избори, печелите ги, подрежда ви подред и най-стабилното държавно управление, което може да се подреди е държавно управление, сред първите две партиии. Това съм го казвал доста пъти.

Това бяха първите думи на Бойко Борисов откакто депутатите избраха ново държавно управление.

„ Казах ви, че няма да ни повлияят никакви шантажи извън “, съобщи той. „ Няма да ни повлияят записите, нищо, ще излъчим постоянно държавно управление. “

„ Аз не желая да разясня президента, който би трябвало да бъде обединител “, сподели Борисов по отношение на отрицателното отношение на Румен Радев към новия кабинет. Той акцентира, че в случай че Нинова не се беше дръпнала, е щяло да има правителство  с първия мандат.

Продължавам да имам вяра, че “Промяната ” са едни неподготвени хора, които не могат да се оправят, само че в това време са жадни за власт.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев след водача на партията.

“Гласувах срещу, никой не ме е карал да гласоподавам по различен метод. Въпреки че съм от ГЕРБ, които поддържаха това държавно управление без мен, ще проследявам всяка една стъпка и всеки изхарчен лев на това държавно управление, тъй като не им имам вяра ”, добави Добрев.

“Борисов знаеше авансово, че ще гласоподавам срещу ”, сподели още той.

Етикети: Бойко БорисовГЕРБДелян Добревправителство
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР