Какво да правите, ако ви падне кръвното? Шум в ушите,

...
Какво да правите, ако ви падне кръвното? Шум в ушите,
Коментари Харесай

Супер ефикасно народно средство нормализира ниското кръвно

Какво да вършиме, в случай че ви падне кръвното? Шум в ушите, уязвимост в крайниците, бледа кожа, загуба на мощ, загуба на централизация - всичко това може да алармира, че кръвното ви е паднало доста.

Според лекаря Виктория Савитская, в сходна обстановка не би трябвало да приемате никакви медикаменти независимо. Освен в случай че не са били предписани от лекари. Експертът поучава да се изпие една чаша мощен черен чай със захар. В идеалния случай, със сушени кайсии.

Кафето също способства за увеличение на кръвното, само че може също да провокира конвулсия на кръвоносните съдове (ако да вземем за пример разликата сред ниските и горните граници е голяма). Поради това, Виктория Ставитская отбелязва, че е по-добре да не рисукувата и въобще да не пиете кафе.

Падането на кръвното може да се дължи на доста фактори. Често това се случва заради неналичието на хранителни субстанции в организма, изключително откакто апетитът изчезва в жегата и не ви се яде. В такива случаи е добре да имате лека закуска - да вземем за пример черен самун с масло и сирене. Този вид сандвич съдържа мазнини, въглехидрати, както и витамини В - хранителни субстанции, които бързо възвръщат енергийния тонус.

Също по този начин, човек, който се усеща отслабен поради намалено кръвно, може да употребява сушени плодове, тъй като те задействат защитните сили и оказват помощ на сърцето заради високото наличие на калий. Ако още веднъж настъпи спад на кръвното, би трябвало да потърсите консултация със експерт. Причините за този спад на кръвното може да бъдат както стрес, по този начин и отмалялост, хормонални нарушавания, диабет, сърдечна непълнота.

източник: Zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР