Какво да правиш, ако не те пускат в игра, а

...
Какво да правиш, ако не те пускат в игра, а
Коментари Харесай

Бейл подремна по време на мач

Какво да правиш, в случай че не те пускат в игра, а получаваш по повече от 481 хиляди паунда на седмица? Да се стараеш да впечатлиш треньора, да си заслужиш още веднъж титулярното място или да си... подремнеш.

Вече знаем какво би избрал футболистът на " Реал " Мадрид Гарет Бейл. Той не скапва почивката си, даже когато е на аварийна пейка.

Gareth Bale. 350k+ a week. Playing in sunny Spain. Trolling Madrid every week. Plays golf now and again.

This guy is really living his best life! pic.twitter.com/PWNElp9pHS
— The Spurs Web (@thespursweb) July 11, 2020

Всъщност уелсецът не крие, че не е в положителни връзки с управлението на " Реал " Мадрид, където играе от 2013 година насам. През този сезон, макар че възнаграждението му е съществено перо в бюджета на клуба, той е взел присъединяване единствено в 16 мача (бил е титуляр в 12 срещи). Срещу " Алавес " Бейл приветства решението на треньора Зинедин Зидан да го остави още веднъж на пейката и след последната промяна в мача се засмя иронично.

Gareth Bale watching on after Zidane used his fifth and final sub #WalesGolfMadrid

pic.twitter.com/Qt4RBAAajZ
— Dan Cope (@dan_cope14) July 10, 2020

Феновете обаче не са спокойни, като управлението. След като камерите уловиха уелсеца с маска на... очите, заваляха хиляди гневни мнения.

Не за първи път Бейл демонстрира надменно отношение към своя клуб. След като постоянно беше подложен на критика, че избира да играе голф, а не да тренира, с цел да е в добра форма с фланелката на " Реал ", той театралничи гордо до байрак с надпис " Уелс, голф, Мадрид - в този ред ".
Бейл нервира " Реал " с " Уелс, голф и Мадрид " Футболистът развя знаме на почитател след класирането на отбора за Евро 2020
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР