Какво да очакваме от знаците, символиката на числата и двойките,

...
Какво да очакваме от знаците, символиката на числата и двойките,
Коментари Харесай

Наша нумероложка огласи плашещи пророчества за 2020 г. ВИДЕО

Какво да чакаме от знаците, символиката на числата и двойките, които са заредени в годината? Нумерологър Милена Иванова - ЕА, разкри тайните на числата.

"От нумерологичния запис на годината - 2020, който редуцирано прави 4, излиза наяве, че годината ще е в действителност бурна. Четворката се свързва с квадрата. Ще се възбудят неприятни събития и пристрастености в хората ", показа тя в утринния блок на Bulgaria ON AIR.

Четворката пробужда страхове, отрицателни страсти, спорове. Може да има огромни разтърсвания и бедствия.

"Такива години ни се дават, с цел да отработваме кармичните си стратегии и да се оправяме с неща от предишното, с цел да можем да имаме едно по-добро бъдеще ", счита нумерологът.

В Китай хората имат тетрафобия - уплаха от четворки. Тетра значи гибел и боязън. В китайския календар материална година е година с път на живота 8. Очаква се годината да бъде с веществен темперамент.

"Най-добра година ще имат хора родени на първото число, на 10-о, на 19-о, на 5-и, 14-и и 23-и. За тези хора предстоят извънредно положителни интервали, доста новости, промени и благоприятни условия за рестартиране на живота ", показа още Милена Иванова.

Според нея в общ мащаб годината няма да е доста приятна, само че по отношение на персоналната си нумерологична карта, всеки човек ще я преживее по друг метод.

Спецификата на годината е 6, 7, 8. Редуцирани тези числа вършат 3. Тройката дава по-добър късмет, откакто нещата се объркат, да се подобрят и да отидат към по-добро, стана ясно още от думите ѝ.

"Няма да има доста сватби тази година. Повторяемост на числата никога не подсигурява, че датата е подобаваща ", сподели нумерологът.

Страховитото знамение на Ванга за две дати с по пет двойки през 2020 година

Тя предлага да се търсят нечетните числа, като 1, 3, 5, 7- те ще бъдат по-успешни.

Нумерологичната консултация се организира в границите на един час. Не повече, тъй като човешкото схващане блокира и няма потенциал да схване повече, само че би трябвало да се създадат най-малко 3-4 съвещания, с цел да може човек да добие визия.

"В региона на спорта е прекомерно допустимо да има положителни триумфи. В това отношение прогнозите са положителни ", разкри Иванова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР