Какво да очаква всяка зодия през месец юни? Кой да

...
Какво да очаква всяка зодия през месец юни? Кой да
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през юли?

Какво да чака всяка зодия през месец юни? Кой да внимава, кой ще има повече шанс и на кого ще му върви в любовта разкрива астроложката Марги Паскалева пред Lupa.bg.

ОВЕН – родените през март Овни през месец юли би трябвало да се стремят към уравновесено държание и по-малко опасности, с цел да не позволен основна неточност, която да им донесе неприятности от юридическо естество. Не бъдете прекомерно взискателни към хората и не проявявайте нарцисизъм. От родените сред 11 и 20 април ще усещат прилив на сила, предпочитание за деяние и битка сред 1 и 5 юли. Това е последният по-труден интервал и е добре да се предпазвате от спорове, контузии, сбивания и всякаква експанзия.

Избягвайте пътувания през тези пет дни, грижете се за здравето си. Пазете главата от удари, домът от наводняване или кражби. Между 6 и 17 юли да печелите добре, само че не и посредством спекулации. Ще получавате морална и финансова поддръжка от другари, родственици и други хора само че по-високи позиции в обществото.

След 17 юли би трябвало да внимавате с финансите и в партньорствата.

ТЕЛЕЦ – до 5 юли в това число не се доверявайте на никого и пазете персоналните си секрети. Възможни са интриги от страна на недоброжелателни хора. От 6 юли Марс е във вашия знак чак до 20 август. Той ще ви задейства и ще сте по-дейни и смели, само че към 22 юли родените през месец май навлизат в по-стресов интервал, защото Марс съответствува с Уран и задействат неподходящ аспект със Сатурн. Марс и Уран покачват заплахата за спорове и произшествия, а Сатурн за вашия бизнес, кариера и имидж.

При заболели хора са вероятни и незабавни медицински намеси. Не ви предлагам да предприемате пътешестване на дълъг път след 5 юли, в това число с летателни апарати. Финансовото състояние ще е изменчиво, а след 20 юли са вероятни повече разноски в фамилията. Вие притежавате нюх за парите, тъй че разчитайте на него и се предпазвайте от загуби. Не рискувайте в нищо този месец.

БЛИЗНАЦИ – за вас месец юли ще е по-успешен като цяло. Ще съумеете да се справяте финансово, контактите ви ще са ползотворни. Ще получавате непредвидена, само че значима поддръжка. Може да сте с намалени сили и сила. Добре е да не се претоварвате физически и душевен. Месецът е подобаващ за малко повече усамотение и понижаване на работните задължения. Взаимоотношенията с децата, колегата или обичания човек през първата половина на юли са топли, а възприятията взаимни.

Само сред 11 и 18 може да зародят някакви недоразумения или разочарования. Избягвайте в този интервал капиталовложения и скъпи покупки. Обръщайте повече внимание на децата. През втората половина на юли не се доверявайте и не разчитайте на помощта на другари или родственици. Ако работата ви е обвързвана с режещи машини или взривоопасни субстанции, работете доста деликатно.

РАК – първите 5-6 дни на юли може да са по-трудни за родените сред 11 и 21 юли. При някои от вас са вероятни грижи към дете, а при други проблеми на работното място, спор с висшестояща фигура. Бъдете рационални, малко по-внимателни и сдържани.

Работата може да е повече и да се чувствате прекомерно натоварени. След 6 юли навлизате в по-успешен интервал, само че не мислете, че триумфите ще са лесни. Изисква се от вас самообладание, неизменност, възприятие за отговорност.

Имате отговорности, които ви чакат и близки, които разчитат на вас. Но имате сили и сила да бъдете на всички места, където би трябвало и да вършите това, което е нужно. След 18 юли Венера в Рак ви настройва сантиментално. Вашите състрадателност и грижовност ще бъдат скъпи за изхода на някои от проблемите. Ще бъдете одобрявани и уважавани от хората. Ще се радвате на топлина в любовта и на естетика в дома.

ЛЪВ – до 5 юли към момента сте в мощен интервал, само че от 6-ти навлизате в нов, по-труден и под напрежение за вас интервал. Марс ще се движи през знака Телец и ще ускорява напрежението в всекидневието ви постепенно и последователно чак до 20 август. Трябва да се въоръжите с самообладание и добре да обмисляте всяко свое деяние.

Този интервал не е добър за рисковани дейности, огромни капиталовложения, пътувания на дълъг път. Не са изключени конфликтни обстановки на работното място или в фамилията, здравословни грижи и здравна интервенция при болните и възрастни хора. Бъдете изключително деликатни за контузии, произшествия и неприятности от друго естество.

Около 9 – 10 юли се предпазвайте от измами, обири, транспортни произшествия, интриги и изменничество от страна на близки другари или родственици. През втората половина на юли се изолирайте малко от хората и почивайте повече.

ДЕВА – мощен месец за вас, скъпи Деви! След 5 юли можете да предприемете както значими персонални, фамилни или бизнес дейности и то по-смело. Ако проектите ви са да излезете в отпуск и да заминете на екскурзия или отмора, това е най-хубавото време за това.

По отношение на финансовите каузи и партньорски връзки би трябвало да подхождате по-разумно и деликатно до 18 юли. Ако сте на работа, внимавайте за неточности и спорове на работното място сред 15 и 20 юли. Някои от вас могат да получат изненадващо предложение за работа зад граница, положителни вести от родственици.

Ще успявате елементарно да постигате своите цели, да реализирате концепциите си.

Ще получавате и нужната поддръжка. Втората половина на юли е наситена с доста позитивни прекарвания, персонални и фамилни придобивки. След 24 юли е време за малко отмора и усамотение, с цел да се възстановите от наситения с страсти интервал.

ВЕЗНИ – месец юли по принцип не е най-прекрасния месец за вас, защото Слънцето в Рак е в неподходящ аспект към вашето във Везни. Но пък има други удобни звездни разположения, които компенсират другите. За вас е значимо през този месец да не се натоварвате прекомерно физически и прочувствено, да не предприемате някакви опасности. Стремете се към баланс и естетика в връзките с близките.

Важен акцент могат да бъдат някакви финансови въпроси – заеми, външно финансиране на планове, наследствени имущества, застраховки и други. При заболели и възрастни хора може да се наложи медицински проучвания или интервенции, както и при различен член на фамилията. Ключът към триумфа и хармонията в този момент е в приспособяването. До 17 юли връзките са пълноценни, връзките – по-топли, а по-късно би трябвало да отделяте повече внимание на обичания човек.

СКОРПИОН – след 5 юли Марс в Телец, дружно с Уран, ще покачат напрежението в всекидневието ви. Възможно е да зародят остри разногласия с някои хора, в това число и с непрекъснатия ви сътрудник, заради което от вас се изисква повече самообладание и схващане. При други от вас може да се наложи да се погрижат за здравето или за различен персонален проблем при родственик.

До към 20 юли ще се справяте по-лесно с провокациите и в връзките с сътрудници или началници на работното място. След 20-ти положете повече старания и не обръщайте внимание на хора, които ви предизвикат, с цел да не си навредите. Интимните и фамилни взаимоотношения след 18 юли се обрисуват по-хармонични, а финансовото положение – по-стабилно.

През последната седмица на юли може да има малко повече разноски в дома, да чувствате мощно нервно напрежение. Избягвайте пътешестване на дълъг път.

СТРЕЛЕЦ – през месец юли и от вас се изисква да бъдете по-гъвкави и да се приспособявате в разнообразни обстановки. Сега не трябва да се задачите прекомерно високо, да предприемате нови инициативи или разширение на бизнеса. Акцентът е върху здравето, работата, взаимоотношенията ви с сътрудниците или с подчинените – може да пораждат спорове на работното място, нуждата да съкратите част от личния състав или да извършите някаква друга метаморфоза.

Грижете се добре и за здравето си. Уязвими са щитовидната жлеза, долните зъби, гърлото, тила, хората с ендокринни болести.

При нужда потърсете експерт. Добре е да не се натоварвате доста. В интимните връзки се стремете към естетика и взаимно допълнение, а в бизнес партньорствата – към съдействие. Между 10 и 18 юли се предпазвайте от обири и финансови измами.

КОЗИРОГ – сложните дни за вас отминават, само че родените през трета декада на знака би трябвало да са изключително деликатни и внимателни сред 1 и 6 юли за неприятности или произшествия. При всеки човек проявленията са в разнообразни сфери на живота според от неговия персонален хороскоп. Вземете ограничения против кражби в дома, внимавайте при работа със запалими или избухливи субстанции.

Избягвайте спорове, не се доверявайте на никого. След 6 юли звездите са много по-щедри към вас. Ще се радвате на придобивки, триумфи и изяви в обществото за обществените персони. Между 17 и 21 юли се предпазвайте от разногласия и неприятни прекарвания с съперници.

Не подписвайте контракти и не уреждайте значими документи. На 21, 22 и 29 юли не пътувайте по опция на дълъг път и шофирайте по-внимателно. Каквото и да се случи, обаче, имате късмет да избегнете съществени проблеми.

ВОДОЛЕЙ – месецът за вас се обрисува под напрежение и с повече провокации, изключително след 5 юли – Марс в Телец е в дисхармоничен аспект към Слънцето ви. Изисква се нерешителност, самообладание и самоконтрол от ваша страна. Сега не е моментът да стартирате нови действия и всевъзможни други значими каузи, а още по-малко да рискувате.

Бъдете изключително деликатни за спорове в фамилията, за някакви произшествия в дома, кражби или детонации. Не са изключени и изненадващи грижи към член на фамилията, пренасяне на друго място, както и появяването на здравословен персонален проблем.

По-трудно може да бъде на хората, които имат ипотечен заем. Харчете рационално и единствено за най-нужното. Между 13 и 17 юли се предпазвайте от измами, загуби и рисковани капиталовложения. Интимните и бизнес връзки през тези дни също са уязвими. Подходящ месец за реклама и образование.

РИБИ – първата седмица на юли може да е по-трудна във финансов аспект, а това да се отрази и на взаимоотношенията с колегата. След 17 юли можете да разчитате на повече шанс в делата си, на по-топли взаимоотношения с околните, на повече придобивки и триумфи. Сериозно се задействат връзките, пътуванията или търговията.

Подобрява се финансовото положение, ще получавате по-добри доходи и по-висока оценка в работата си. Втората половина на месеца е кондензиран с доста позитивни прекарвания в любовта при младите и свободни Риби.

Между 23 и 31 юли шофирайте малко по-внимателно, избягвайте пътешестване на дълъг път. Ако работите с документи и информация работете по-съсредоточено, с цел да не допуснете съществени неточности или за загубите скъпа информация.

Не ви предлагам спекулативни и рисковани финансови действия. Лесни пари бързо се губят.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 26 и 27 юли.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 2, 3, 8, 9, 14, 15, 21, 22, 29 и 30 юли.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 5, 11, 12, 17, 18, 24, 25 и 31 юли.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮЛИ 2022:

Първа четвърт – 07.07.2022 – 05:14 часа – Луна във Везни

Пълнолуние – 13.07.2022 – 21:37 часа – Луна в Козирог

Последна четвърт – 20.07.2022 – 17:18 часа – Луна в Овен

Новолуние – 28.07.2022 – 20:55 часа – Луна в Лъв

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:

03.07.2022 от 12:59 ч. - 03.07.2022 до 15:31 ч.

05.07.2022 от 21:03 ч. - 06.07.2022 до 01:25 ч.

08.07.2022 от 04:04 ч. - 08.07.2022 до 08:15 ч.

10.07.2022 от 07:34 ч. - 10.07.2022 до 11:34 ч.

12.07.2022 от 04:42 ч. - 12.07.2022 до 12:01 ч.

14.07.2022 от 07:17 ч. - 14.07.2022 до 11:13 ч.

16.07.2022 от 07:36 ч. - 16.07.2022 до 11:18 ч.

18.07.2022 от 09:43 ч. - 18.07.2022 до 14:17 ч.

20.07.2022 от 17:18 ч. - 20.07.2022 до 21:22 ч.

23.07.2022 от 02:45 ч. - 23.07.2022 до 08:11 ч.

25.07.2022 от 11:14 ч. - 25.07.2022 до 20:54 ч.

28.07.2022 от 03:54 ч. - 28.07.2022 до 09:36 ч.

30.07.2022 от 07:29 ч. - 30.07.2022 до 21:10 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР