Какво да направите, ако любимият ви не е импровизатор заради

...
Какво да направите, ако любимият ви не е импровизатор заради
Коментари Харесай

Ето как да се справите със съпруг, който обича да отлага!

Какво да извършите, в случай че обичаният ви не е импровизатор поради креативната си настройка, а обича да отсрочва за последния миг неща, които не му се вършат

Това е неприятен табиет и изкусно би трябвало да опитате да го измененията най-малко за работите, които би трябвало да вършите дружно.

Събота е, постанова се да чистите. Започнете с нещо прелестно – направете палачинки за закуска, умерено пийте кафе. После си кажете с обичания, че чистенето е значима работа и би трябвало да я свършите. С въздишка опровергайте това, което витае в неговото подсъзнание – че като се потуткате още малко, някакво знамение ще анулира чистенето. ”Ох, няма да ни се размине. Хайде да почваме, че да свършваме, следобяд да си починем, а тази вечер да излезем ”-така снабдявате обичания със тласък.

Заемете се незабавно, че да не остане време да се търсят оправдания. Не спирайте, до момента в който не свършите. Така половинката ви ще види преимуществата да не отлагате за последния миг – няма напрежение, по-качествено се получава, след това умерено се забавлявате. И може би ще свикне последователно множеството неща да ги вършите по този метод.

За сложните задания, които му се желае до безконечност да отлагате, предложете дребна стъпка за начало и я направете. Важното е един път да започнете. После мотивирайте обичания да свършите, като повтаряте, че вие двамата не сте От хората, които елементарно се отхвърлят.

За неприятните задания си дайте сметка какво го стопира да се заеме и му помогнете да преодолее вътрешната си опозиция. С доза комизъм кажете, че някои неща са гадни, само че неизбежни. Те няма да станат по-приятни, в случай че ги оставите за последния миг. Даже противоположното – мисълта, че би трябвало да ги вършите, ще ви изтезава по-дълго.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР