„Какво да кажа, прекрасен мач. Поздравявам и двата отбора. Направихме

...
„Какво да кажа, прекрасен мач. Поздравявам и двата отбора. Направихме
Коментари Харесай

Любо Пенев: Прекрасен мач, нито искам помощ, нито да ме ощетяват

„ Какво да кажа, прелестен мач. Поздравявам и двата тима. Направихме доста добър мач, само че за жал продължава единият тим. Накрая може би в последната обстановка подценихме корнера и бяхме сюрпризирани с един гол. В такива мачове виждам позитивното, само че има една съдържателна рецензия – ние нямаме право да проспиваме 45 минути. Да, върнахме се в мача, само че това не е задоволително. Футболът се играе 90 минути”, разяснява треньорът на ЦСКА Любослав Пенев след равенството 3:3 в полуфиналите за Купата на България, което изправи Ботев на край в шампионат.

„ Ще беседвам с момчетата, споделям го като първи усещания. Правим дарове, които не съм склонен. Нека съперникът си направи гол, само че не ние да участваме в тези ситуцаии. Оставам с прелестно усещане за доста положителната игра на моя тим, изключително през второто полувреме и приветствам Ботевза отиването на финал”, сподели още Пенев.

„ Прекрасно второто полумвреме с темперамент и правене на това, което желаеме. Имахме един доста добър тим против нас. Санкцията не желая да я разясня, тъй като би трябвало да разясня доста неща. Бодуров е капитанът на отбора, главен футболист. Видя се, че в такива борби имаме потребност от всички футболисти и това неявяване може и да е повлияло”, добави Любо Пенев.

„ Сега, аз желая да кажа, че не желая да се интепретират моите думи неправилно. Нито желая помощ, нито да ме ощетяват. Съдията, когато види нещо, дано бъде неутрален и справедлив. Това е, нищо повече. По разпоредбите за всеки. Както за нас, по този начин и за други отбори”, приключи Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР