Какво да избягваме, когато чистим къщата?Важно е редовно да чистим

...
Какво да избягваме, когато чистим къщата?Важно е редовно да чистим
Коментари Харесай

Поверие казва как да не гоним парите от къщи

Какво да заобикаляме, когато чистим къщата?

Важно е постоянно да чистим у дома освен заради мръсотиите, които се насъбират, само че и с цел да освободим къщата от натрупалата се негативна сила. Тя може да възпира притока на пари, шанс и благоденствие. От значение е обаче и по какъв метод тъкмо почистваме избрани елементи от вкъщи, защото експертите по тематиката считат, че има неточности в чистенето, поради които губим парите си. Кои са те посочи .

Чистите по мрачно

Понякога графикът ни е напълнен и не оставя време за разчистване денем, само че е по-добре да го отложим за идващия ден, в сравнение с да чистим късно през нощта. Експертите са на мнение, че по мрачно не трябва даже да се мият чинии камо ли пък да се развихрите с парцала из целия етаж. Ако ви е процедура да чистите постоянно след залез слънце, последователно финансите ще отслабнат и ще изчезнат от вкъщи ви.

Чистите всеки понеделник

Според специалистите това е още една груба неточност, която е добре да поправите. Биоенергетиците споделят, че в понеделник силата не е по никакъв начин подобаваща за разчистване и може да докара до проблеми във финансов проект. Като най-благоприятни за почистване дни дефинират петък и събота.

На първо място почиствате прага

Почистването би трябвало да се стартира от най-далечните ъгли на стаята, като последователно се доближава до изхода. В противоположен случай негативната сила ще се резервира в стаята, а триумфите и парите в дома ви ще избледняват.

Хвърляте пари и скъпи движимости

Съгласни сме, че не трябва да се претрупвате с ненужни движимости, тъй като блокирате притоците на позитивна сила и шанс. Но също по този начин специалистите не предлагат да изхвърляте здрави и хубави движимости на боклука при разчистване. Ако те не са ви нужни, по-добре ги подарете на познати или хора в потребност. Когато здрави и хубави неща биват изхвърляни финансовите притоци в дома се блокират.

Същото важи и за остарели монети или пари - никога не трябва да ги изхвърляте, в случай че желаете да сте финансово обезпечени. Ако имате остарели и непотребни стотинки, вместо да ги изхвърляте може да ги събирате в касичка и да ви служат като талисмани за шанс и привличане на още пари. Без значение дали в наши дни те имат някаква стойност, или са я изгубили, не си и помисляйте да ги хвърляте в коша. Това ще се отрази зле освен на финансите ви като цяло, само че и на триумфа ви в работата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР