Какво чакате още, господа? Уволнете го веднага тоя Кирил Петков!

...
Какво чакате още, господа? Уволнете го веднага тоя Кирил Петков!
Коментари Харесай

Николай Милчев: Какво чакате още, господа? Уволнете го веднага тоя Кирил Петков

" Какво чакате още, господа? Уволнете го незабавно тоя Кирил Петков! Дайте го на Конституционен съд, на Небесен и на Вселенски също, дайте го на който се сетите, само че го уволнете незабавно!

Ама че хората го харесват, че му имат вяра, че има рейтинг, че прави работа – това няма никакво значение. Важно е, че има двойно поданство, че е двоен сътрудник, че е зложелател на народа, промъквал се в незнайна доба, че е подвел всички ни.

Нищо, че има най-високи международни дипломи – на нас какво ни пука, ние желаеме да се съблюдава законът. Законът за нас е всичко, но когато не ни закача. А и Харвард приключил – това на какво наподобява? Това най-вече боде очите ", във Facebook.

" Махнете министър Кирил Петков и да върви където ще със своите дипломи, да се маха в Канада и на Северния полюс!

Нека да дойдат докторите на науките, дето май надничали в непознати тетрадки!

Нека дойдат юристите с дипломи, които са държали и изпити по пукотевица с пушки!

Нека дойдат правистите от Монтана, Неврокопско и от още хиляди знайни и незнайни юридически факултети!

Нека дойдат икономисти и финансисти, приключили дружно с фолк певици и борчета!

Нека дойдат наши момчета и девойки, не на чужденците и най-много на канадците.

Точно в този момент, когато стана ясно, че побоите са на път да се трансфорат в спорт,забавление и фотосеанси, когато никой не бръсне никого, е най-добре да се удари Кирил Петков. Асен Василев също. Бойко Рашков – несъмнено.

И най-сетне – да се готви Президентът Румен Радев. Той да се готви най-здраво! Колкото повече го поддържат и го издигат за президент, толкоз повече го притискат в прегръдките си по този начин, че задушаването му е несъмнено.

Покланям ви се, дами и господа, пред опцията от Трибуните и тв приемниците да казвате на черното бяло. Да казвате на юмруците – похищение на внимание, на ритниците – разделяне на нацията, и да пищите като нещипани моми, в случай че някой реши да освети мръсотиите и гадостите ви.

И не забравяйте – нищо не е по-важно от това, да се махне Кирил Петков. Докато той наподобява добре, спукана ви е работата! "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР