Какво бихте направили, ако внезапно загубите привличането към партньора си?

...
Какво бихте направили, ако внезапно загубите привличането към партньора си?
Коментари Харесай

`Намирам жена си за непривлекателна след операцията й - тя мисли, че й изневерявам, но истината е по-лоша`

Какво бихте създали, в случай че ненадейно загубите привличането към колегата си?

Какво вършиме да вършиме с тялото си в последна сметка е ваш избор, само че в случай че имате връзка, тези решения - като боядисване на косата, приемане на пиърсинг или татуировки или козметична хирургия - могат да повлияят на това по какъв начин сътрудникът ви се усеща към вас. Разбира се, в един съвършен свят половинката ви би трябвало да ви обича поради вас, без значение от външния ви тип, само че за жалост знаем, че не постоянно работи по този начин.

И един мъж призна, че не по-дълго изпитва някакво привличане към брачната половинка си, откакто тя е имала няколко козметични процедури по желание, в това число филър за устни и унищожаване на букална лой. Мъжът схваща, че брачната половинка му е била изцяло в правото си да премине през интервенцията, с цел да направи себе си щастлива, само че в този момент той „ се опасява “ да би трябвало да я гледа.

Операцията е предизвикала раздор в връзките им и мъжът е спрял да „ стартира секс “. Той обаче не е споделил на брачната половинка си з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР