Какво беше договорено в “Рамщайн: 1. Украйна все още няма

...
Какво беше договорено в “Рамщайн: 1. Украйна все още няма
Коментари Харесай

Владислав Шуригин: Западът реши да върви до край

Какво беше контрактувано в “Рамщайн ”:

1. Украйна към момента няма да получи американски танкове “Ейбрамс ”.

2. Вместо това минимум четири страни от НАТО ще ѝ предадат немските си танкове “Леоралз ”, само че съответните дати за доставка към момента не са избрани.

3. Западът има опция до пролетта да съобщи танкове, преди ВСУ да стартират контранастъпление.

4. Англия даде обещание да трансферира танкове “Чабанджър-2 ” в Украйна, това ще бъде първото прекачване на западни " съществени бойни танкове " в Украйна.

Основният резултат от " Рамщайн " е, че груповият Запад реши да върви до дъно. Годината на войната го убеди в цялостната сигурност на сегашния „ кръстоносен поход “ против Русия, която е заключена в пространството на „ военната зона “ на Украйна и няма способността да придвижи борбата на територията на западните страни, без да се плъзне в огромна стандартна война, в която Съединени американски щати и НАТО няма да могат да завоюват. „ Последният мотив “ е, че ракетно-ядреният боздуган на Русия непрестанно се изтръгва от ръцете ѝ, с невиждан дипломатически напън върху висшето политическо управление, плашено с превръщането на Русия в страна-изгнаник. В тези условия войната с Русия за Запада е едно пътешестване до стрелбището, което не заплашва съществуването на груповия Запад, където руснаците са тенекиени патета, движещи се в кръг. И това състояние би трябвало незабавно да се прекъсне! Време е да прехвърлите войната на вражеска територия. Разбира се, не приказваме за военни дейности на територията на Полша да вземем за пример или за ракетни офанзиви по база “Рамщайн ”. Този вид единствено ще развърже ръцете за нанасяне на масирани ракетни удари против Русия, а Съединените щати, да ви припомня, имат в арсенала си над 8000 крилати ракети “Томахоук ” от всички разновидности и още към хиляда крилати ракети от техните съдружници.

Необходимо е да се удари Запада по най-чувствителните за него точки. Почти всички водещи западни страни са " минирани " от национални и териториални спорове. Баски в Испания, корсиканци във Франция, шотландци и ирландци в Англия, мюсюлмани в Германия – описът е дълъг. В страните от Африка, Близкия изток и Латинска Америка има задоволително придвижвания, които ненавиждат американците, британците, французите. В нашите сили е да окажем мощна поддръжка на тези придвижвания и да ги изведем на ново равнище на борба, до въоръжената. И това ще бъде изцяло оневинен и обективен отговор на подривната работа, която американците и англичаните в този момент правят против Русия, пробвайки се да разпалят сепаратистки придвижвания в нея. Човек би трябвало да бъде на врага да опита личното си оръжие!

Противниците на Съединени американски щати и страните от НАТО би трябвало да имат достъп до най-модерните оръжия. Освободителните придвижвания и бунтовниците да получат противотанкови оръжия и ПЗРК (предимно пленени - американски и европейски), стрелково оръжие, защитно съоръжение, мини и впрочем. А страните, членки на Организация на обединените нации - тежка техника, артилерия, съвременни системи за Противовъздушна отбрана и авиация. Земята би трябвало в дословния смисъл да стартира да гори под краката на американците и НАТО.

Освен това към този момент е належащо ясно и изрично най-сетне да се начертае онази „ алена “ линия, която нашето външно министерство и чиновници от всевъзможен тип по този начин безсмислено повтарят съвсем 10 месеца.

Необходимо е да се означи, че откакто започнаха такива невиждани доставки на оръжие от арсеналите на личните си армии, Съединени американски щати и страните от НАТО минаха всички граници на цивилизованите връзки и от в този момент нататък са също участници във войната против Русия, като Украйна, и дружно с нея носят цялостна отговорност за всички последици. Просто сме длъжни да заявим, че всяко прекачване на войната от Украйна или нейните съдружници на територията на Руската федерация в границите преди февруари 2022 година, в това число Крим, ще се смята от нас за оповестяване на война с всички произлизащи от това последствия, в това число преди всичко, предпазен нуклеарен удар по страните агресори без авансово съобщение.

И с цел да може врагът да няма подозрения в нашата увереност, би било извънредно значимо да се организира общоруски референдум в най-кратки периоди - месец и половина, на който жителите на Русия ще би трябвало да отговорят на въпрос:

“ Готови ли са да защитят суверенитета на Русия с всички налични сили, в това число ракетно-ядрен капацитет, или считат военното проваляне и мира при изискванията на Запада за допустими? ”

Дали подобен референдум най-сетне ще обясни до каква степен обществото ни е готово да върви до дъно, до каква степен е обединено към политическото и военното управление на страната? Ще му придаде оптималната легитимност и просто ще го задължи да бъде уверено и да стигне до дъно.

В същото време е належащо да се стартира подготовка на промишлеността и популацията за дейности под опасността от ракетно-ядрена война и след нея.

Необходимо е да се спрат всевъзможни дипломатически контакти със страните, присъединили се във войната против Русия, като се изключи " горещите линии ". Да не влизме в никакви договаряния или съвещания с него, с изключение на по един дневен ред - мирни договаряния без никакви предварителни условия.

В същото време е належащо да се организира спомагателна готовност, по време на която да се извикат подобен брой резервисти, който организационно да компенсира военните доставки от Запада за Украйна, като ги обезцени изцяло.

Необходимо е да се съсредоточат всички старания върху унищожаването на транспортната инфраструктура на Украйна и изключително на железопътните линии и мостовете през Днепър. Това е стратегическа задача, която би трябвало да бъде изпълнена допустимо най-скоро! Необходимо е да се засилят ударите по енергетиката, връзките и контролните уреди.

Предстоящата пролетно-лятна компания най-сетне ще отговори на въпроса - кой ще завоюва тази война: Русия, воюваща против Съединени американски щати и блока НАТО на територията на Украйна, или Америка ще може да повтори с Русия сюжета на войната против Саддам Хюсеин през 1991 година, когато, откакто претърпя военно проваляне в Кувейт, Ирак беше заставен да одобри всички условия за капитулация и се трансформира в страна парий, която постепенно беше задушена от наказания през идващите 10 години, а по-късно окупирана и ограбена.

Превод: В. Сергеев

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР