Каквито и разговори да се водят, отиваме към предсрочни парламентарни

...
Каквито и разговори да се водят, отиваме към предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Отиваме на предсрочни избори през октомври

Каквито и диалози да се водят, отиваме към предварителни парламентарни избори през октомври, разгласи пред Българска национална телевизия политологът Димитър Ганев. Според него даже и преди станалия прочут диалог на Христо Иванов, кабинет не би могъл да бъде образуван. Скандалното, съобщи той е, че публиката чу един диалог от кухнята, не че в казаното има нещо скандално.

" Мисля, че безусловно съвсем всички бяхме в избран консенсус още преди този диалог, който изтече, че шансът да се образува с третия мандат беше най-малък. Още не беше пристигнало времето да се разисква персоналният състав, който евентуално щеше да взриви договарянията ", разяснява Ганев.

" Фасадата на демокрацията е доста значима или да се поддържа илюзията, че всички желаят да работят оптимално градивно, тъй като заплахата е да бъдат осъдени на предварителните парламентарни избор тези, които се счита, че са съдействали за развалянето на седянката или обединението - както желаете го наричайте ", съобщи от своя страна политологът доцент Петър Чолаков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР