Каквито и планове да имате за неделния следобед – забравете

...
Каквито и планове да имате за неделния следобед – забравете
Коментари Харесай

Милан - Интер: супердерби и суперпромоция от WINBET

Каквито и проекти да имате за неделния следобяд – забравете ги! За първи път от години насам миланското дерби е освен дуел сред водачите в Серия „ А ”, а и най-очаквания мач в цяла Европа през тази седмица. И с цел да е цялостно удоволствието, ви предлага и с превъзходен двоен късмет за спомагателни облаги.
Всеки залог „ онлайн “ за мача със лични средства на стойност най-малко 20 лева и при коефициент 1.30 и нагоре ще ви донесе 50 безвъзмездни завъртания за мега известната слот игра Vampires vs Wolves на в казино секцията на.
Но забавата не завършва дотук. Публикувайте фотография с облагата от безплатните игри като коментар под обявата за актуалната промоция във фейсбук страницата на WINBET до 23:59 ч. българско време на 27 февруари и ще получите средства за безвъзмезден залогза спортно събитие по ваш избор на стойност, равна на облагата ви от “Vampires vs Wolves ”.
Така че, 20 лв.
залог „ онлайн “ тази неделя за Милан - Интер могат да ви донесат много привлекателни спомагателни изгоди. Подробностите за разпоредбите на промоцията можете да откриете. А до момента в който избирате от безбройните пазари, препоръчани от WINBET за мача Милан – Интер, обмислете следните обстоятелства:
- Равенството е най-рядко срещаният резултат сред двата тима в последните 16 години. От началото на 2005 година са изиграни 40 милански дербита във всички шампионати и без победител са приключили едвам пет от тях!
- От началото на сезона в A Интер са изиграли 11 мача на „ Сан Сиро ”, а голмайсторът на отбора РомелуЛукаку е отбелязал в 10 от тях! И още нещо - откогато е част „ нерадзурите ”, белгиецът е вкарвал в безусловно всеки турнирен мач против Милан.
- Голмайсторът на „ росонерите ” Златан Ибрахимович откри резултата във всяко от двете милански дербита този сезон (на 17 октомври за шампионата и на 26 януари за купата на Италия). А от осемте мача, в които шведът се разписа в Серия А, Милан завоюва шест от тях.
Забравихме ли нещо значимо? Всъщност, да - с цел да бъде още по-интересно, на продължава шампионатът, където с вашите
залози печелите точки за паричните награди на обща стойност 100 000 лева За да участвате в шампионата е нужно единствено да сте на уеб страницата, а размерът, броят и типът на направените залози са без значение. И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има и за спортни залози.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР