Каквито и избори, каквито и вътрешнополитически проблеми да има една

...
Каквито и избори, каквито и вътрешнополитически проблеми да има една
Коментари Харесай

Борисов: В тази гадна война България направи много повече от по-богати държави

Каквито и избори, каквито и вътрешнополитически проблеми да има една страна, тя не би трябвало да ги взема решение през другите. Ние ще създадем и вършим по този начин, че и австрийците, и европейците да бъдат сигурни в нашите граници. Нито България, нито Румъния заслужават на мостовете непрекъснато да стоят живи хора.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред конгреса на Европейската национална партия (ЕНП) в Букурещ, съобщи БГНЕС.

Лидерът на ГЕРБ заявява цялостна поддръжка за Урсула фон дер Лайн за втори мандат като началник на Европейската комисия.

" Сега е моментът, в този момент ни би трябвало мощен ръководител на Европейска комисия, мощен ръководител на Екологичен потенциал, през днешния ден би трябвало да гласуваме за Урсула фон дер Лайн. Урсула, нашата делегация на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще даде всичките си гласове за теб ", съобщи Борисов.

Пред конгреса на ЕНП Борисов показа вътрешнополитическата обстановка в България и помощта, която страната ни е осигурила за Украйна във време на война.

" В последните месеци, въпреки и с нерешително държавно управление, само че с доста мощен парламент, България, която разполагаше с стар вид руско въоръжение, е дала и помогнала на Украйна доста повече от огромните и богати страни в Европа. С муниции, с бронетранспортьори, с танкове и артилерия. В тази безусловно гадна война, България направи доста повече от страните с огромни благоприятни условия ", съобщи Борисов.

Той посочи диверсификацията от съветски газ, нефт и нуклеарно гориво. " В идващите няколко месеца стартира строителство на две нуклеарни мощности. Мога да изреждам още доста, само че през днешния ден със самочувствие мога да кажа, че се оправяме добре ", сподели Бойко Борисов.

Очаква се по-късно през днешния ден водачът на ГЕРБ да организира среща с канцлера на Австрия, на която главен акцент да е Шенген и сигурността по границите на Европейски Съюз.

" Само на 60 км от тази зала е " Дунав мост " 2, където с километри стои опашка от ТИР-ове ", сподели Борисов и прикани австрийските политици да отидат сами и да видят антизелената среда, която съществува там. " Шофьорите на ТИР-ове прекарват денонощия там. Това не е 21 век. Това не е методът, по който да работи Европа ", сподели още Борисов и даде поръчка за сигурни граници.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР