Каквито и да се мненията за Христо Петров като политик,

...
Каквито и да се мненията за Христо Петров като политик,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта забрани коментарите за новото парче на „Ъпсурт заради масов хейт

Каквито и да се мненията за Христо Петров като политик, като рапър той си остава същинска легенда. За по-малко от ден новата ария на „ Ъпсурд ” със заглавие „ Като цяло ” има към 47 000 гледания в YouTube и то в случай, че парчето се появи изненадващо и без предварителна акция, каквато отива на сходно завръщане.

Последната ария на „ Ъпсурд ” е от 2017-а, като преди този момент групата мълча цели 4 години. През това почналата като квартет групировка се стопи единствено до главните си двама члена - Ицо Хазарта и Бат Венци.

На фона на настроенията в България, рапърите са взели коренно решение. Коментарите под клипа им YouTube са неразрешени, а на профила на Хазарта също са лимитирани. В профила във Facebook на групата обаче те са позволени и там се сблъскват доста разнообразни позиции.

Мнозина същински се радват на новата ария, само че хейтът към Ицо за това, че от рапър е станал политик е много всеобщ.



Текстът на „ Като цяло ” въобще не пада по-долу от най-големите шлагери на „ Ъпсурт “, елементи от които към този момент се употребяват като крилати изречения. В новата им ария се скандира „ Ганьо желае Ганьо ”, както и се декларира, че „ като цяло майката си е... майка ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР