Какви са вирусните инфекции, които върлуват към момента в селищата?

...
Какви са вирусните инфекции, които върлуват към момента в селищата?
Коментари Харесай

Доц. Ат. Мангъров за novini.bg: Ваксинирайте децата си с противогрипни ваксини!

Какви са вирусните инфекции, които върлуват все още в селищата? Има ли заплаха от нови талази на Ковид? За Ковид или за коронавируси става въпрос при тестването? Разговарям доцент Атанас Мангъров, шеф на Детската клиника в СБАЛИПБ „ Проф. Ив.Киров ” – София - Специализирана болница по инфекциозни и паразитни заболявания.

Това, което имаме през днешния ден като заразяване, няма нищо общо с претърпяното преди две години.

Днес върлуват вирусни инфекции, с които всеки от нас се среща най-малко по два пъти годишно.

Лошото е, че популацията ни бързо застарява и междинната възраст е над 70 години.
Преди малко ми се обади една жена от Благоевград, на детето й открили с тест ковид и тя тръгвала незабавно да го докара тук. Питам я за какво ще го докарва в столицата? А тя желала била да е в болница. Ето такива са случаите. При нас има не повече от двайсетина души на кревати.


Според нашите експерти, не се чака нова Ковид вълна.
Вижте, тези случаи са доста доходоносни за някои и скоро няма да изчезнат напълно.
За грипните болести е най-добре хората да се обръщат за съвещания към персоналните си лекари. При нас те евентуално предстоят, само че за момента няма такива случаи.
В момента върлуват вируси, част от които са коронавирусите и те се откриват с тестванията отпреди две години. Това, което откриваме досега с тях са варинти, на разновидностите на разновидностите на ковида от Ухан, в който имаше съществуване на спайк-протеини.
Сега не приказваме по тази причина.

Коронавируси има от край време и те са виновни за близо 20 на 100 от вирусните инфекции.

Сега доста хора се оплакват от вирус, който протича с висока температура, болки в гърлото, по ставите и мускулите и трае към 7-10 дни. Не се визира белият дроб, защото няма съществуване на спайк-протеина, за който загатнах нагоре.



Чакаме да пристигна грипа с първите студове, само че в случай, че има противогрипни ваксини, бих предложил хората да се имунизират с тях. Аз персонално съм имунизиран. Добре е да се имунизират децата, защото  грипът протича съществено и дава затруднения в детска възраст, а от време на време те стигат до тежки пневмонии. Ваксините на малчуганите могат да се поставят след 6 месечна възраст.
Колкото до делата, които бяха заведени против мен от всякакви " доброжелатели ", прокуратурата откри, че няма данни за осъществено закононарушение. Написах и просторен отговор да БЛС и те тъй като не знаели какво да решат отново са дали документите за инспекция в прокуратурата. Т.е. същите материали, по които обвиняването към този момент се е произнесло, отново са попаднали при него, защото от съюза не могли да решат какво тъкмо да създадат. В момента всички се държат с мен по този начин като че ли нито са яли лук, нито са мирисали на лук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР