Какви са в действителност хората, които идват на протеста? Ултраси?

...
Какви са в действителност хората, които идват на протеста? Ултраси?
Коментари Харесай

Кои са лицата на протеста и какви са посланията им?

Какви са в реалност хората, които идват на митинга? Ултраси? Безработни? Пияници? Наркомани?
Всеки ден излизаме с фотографи да заснемем действителността, с цел да изкореним неуместната, лъжовна и обидна агитация, че протестиращите са утайката на обществото, безделници, наркомани и пияници. На митингите се събират хора от всички общности, сфери и сектори - убедете се сами, написа Мишел Стойкова в обществената мрежа фейсбук.

Вчера хората към този момент знаеха за самодейността и сами идваха да ни молят да ги заснемем, разкрива тя.
Време е да оставим разликите си на страна и да се обединим и да извоюваме почтени старини за нашите родители и положително бъдеще за нашите фамилии и деца! Длъжни сме! Ако не го създадем ние, никой няма да го направи за нас! В момента доста българи по целия свят стачкуват! Има и доста хора, които водят борби подмолно!

Повярвайте ми, към този момент срещнахме част от тях и чухме доста вдъхновяващи истории! Скоро ще сме свободни, само че единствено в случай че излезем ЗАЕДНО! Идвайте на митингите и най-много на Орлов мост! Ако можете оставайте за няколко часа, в случай че можете разпъвайте палатки и нощувайте с нас!
Не принадлежим към никоя партия, политическа или медийна организация или самодейност. Правим това, което можем истината да доближи до всички ни! А истината ще ни освободи, само че преди този момент ще ни ядоса доста! Излизайте с нас! Време е за смяна, написа още тя и ползва фотоси на лицата на митинга.

Много хора в лагера са говорили с разнообразни другари или познати служители на реда и самите те ни молят да удържим фронта тук на Орлов мост. Полицаите също желаят смяна!
В Пазарджик е имало единствено един човек, който всяка заран забива три български флага пред общината и седи и стачкува. Полицай го е забелязал и го е питал: " Защо си самичък! Трябва да сте всички! Събирай хората и излизайте да протестирате, написа още Мишел Стойкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР