Какви са разликите между тези лекарства? Но как да ги

...
Какви са разликите между тези лекарства? Но как да ги
Коментари Харесай

Кога се приема ибупрофен, кога парацетамол и кога аспирин

Какви са разликите сред тези медикаменти? Но по какъв начин да ги приемате, според от типа на болестта, от което страдате.
Често, когато човек има заболяване, има доста подозрения кое лекарство е уместно за болежка. Особено в случай че има няколко медикаменти. И по този начин, какви са разликите сред най-известните медикаменти.

Парацетамол

Това е обезболяващо и антипиретично лекарство. Което освен оказва помощ за облекчение на болката, само че и понижава треската. Но без противовъзпалителен резултат. Важно е да се има поради, че приемането му не поврежда стомаха.
Това ви разрешава да го приемате когато и да е на деня, без да се постанова да го вършиме след хранене. Но все пак несъразмерната консумация усилва токсините в черния дроб.

Главоболие Зъбобол Менструални болки Симптоми на грип Всяка болежка без възпаление Висока температура

Ибупрофен

Това е болкоуспокояващо и противовъзпалително средство. Това е лекарство, което е част от група медикаменти, известни като нестероидни противовъзпалителни средства. Тоест, те не са производни на кортизона.

Освен това треската се понижава заради антипиретичния си резултат. Употребата му се предлага, когато има инфектиране, обвързвано с неразположение.
Но за разлика от парацетамола, ибупрофен би трябвало да се приема след хранене, защото има непряк резултат от раздразнение на стомашната лигавица.

главоболие зъбобол Хематоми или синини Навяхвания Болки в мускулите или ставите Треска

Метамизол

Това е лекарство, чието главно преимущество е метамизол, лекарство за лекуване на болежка и тресчица. Има обезболяващо, антипиретично и спазмолитично деяние.
В допълнение, последният се употребява за случаите, когато болката е породена от стесняване на мускулите на избрани органи. Например биологичните и чревните канали. Въпреки че метамизолът, сходно на парацетамола, не вреди на стомаха, значимо е да се означи, че потреблението му изисква назначението на доктор.

Следоперативна болка Посттравматична болка Крампи Фебрилен развой, само че когато други медикаменти не помогнаха

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР