Какви са предприемачите на бъдещето и как осигуряват капитал за

...
Какви са предприемачите на бъдещето и как осигуряват капитал за
Коментари Харесай

Кои са предприемачите на бъдещето

Какви са бизнесмените на бъдещето и по какъв начин обезпечават капитал за бизнес начинанията си – тези и още забавни тематики ще бъдат във фокуса на новото издание на Клуб Investor.bg - „ Предприемачи на бъдещето “ – на 27 септември, от 15 часа, в Capital Fort. Акцентът в първия панел на полемиката ще бъде ориентиран към опциите за финансиране на бизнес планове, а модератор ще бъде Виктор Манев – съосновател на IMPETUS Capital, компания инвестираща в растящи компании, които посредством нововъведения основават нови пазари, артикули и услуги. Той ще показа разбор за търсенето и предлагането на капитал за дребния и междинен бизнес и ще очертае трендовете и мястото на България по отношение на останалите европейски страни.

Вторият панел ще се концентрира върху профила на бизнесмените на бъдещето и сферите, в които избират да се осъществят. Представители на бизнеса ще споделят по какъв начин са трансформирали концепциите си в настоящи планове и кои са основните стъпки, които подсигуряват триумф на начинанието.

Сред участниците в полемиките на „ Предприемачи на бъдещето “ ще бъдат евродепутатът Ева Майдел , която концентрира вниманието си върху повишението на уменията, потреблението на нововъведения и технологиите, поддръжка за предприемачеството и вложенията в Европа; Христо Стоянов - районен управител в Европейски Инвестиционен Фонд; Васил Големански – зам.- ръководител на СД на Българската Фондова Борса. Своите предписания за триумф ще споделят още Юлиян Софрониев – създател и основен изпълнителен шеф на Biodit Global Technology, Силвия Павлова – съосновател и ръководещ сътрудник на Wooden Spoon, и други млади и сполучливи бизнесмени.

Подробна информация за събитието, програмата и лекторите може да откриете на уеб страницата http://club.investor.bg/ , където може да се регистрирате за присъединяване.

Събитието се провежда от Клуб Investor.bg с поддръжката на Philip Morris Bulgaria, Opel, Chivas Venture; институционалното партньорство на SOHO, Betahaus Sofia, Puzl, Българска стопанска камара и медийната поддръжка на Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Smart Money, Успелите и други

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР