Какви са последните тенденции в управлението на проекти - нови

...
Какви са последните тенденции в управлението на проекти - нови
Коментари Харесай

Готови ли сте за революцията в управлението на проекти?

Какви са последните трендове в ръководството на планове - нови подходи и принадлежности, възнаграждение, новаторски практики? Как се провежда огромен план като “Евровизия ” и по какъв начин да използван научените уроци от него и в други бизнес сфери? Как да взимаме бързи и работещи решения и дейно да ръководим екип в напрегнати обстановки?

Това са единствено част от основните тематики в седмото издание на конференцията за ръководители на планове и екипи PMDAY Bulgaria 2017. Тази година събитието е под мотото “Project Management (R)Evolution ” и ще се организира на 3 ноември в Sofia Event Center.

В програмата са включени лекции на водещи имена в региона на ръководството на планове като Питър Тейлър, Камил Мроз, Надер Рад, Левент Коркмаз и така нататък Мениджъри с опит в разнообразни области ще споделят практична информация, образци и препоръки, свързани с персоналния им опит. Предвидени са и пет уъркшопа за развиване на уменията за ръководство на планове и екипи.

PMDAY Bulgaria 2017 се провежда от PMI Bulgaria Chapter - българското посланичество на интернационалната организация за ръководство на планове Project Management Institute. Традиционно събитието ще събере над 400 експерти и мениджъри в разнообразни области. Повече информация за конференцията, лекторите, програмата и регистрациите можете да намерите на формалния му уебсайт и Фейсбук страница.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР